26.02.2024.

18:09

Foto: Foto: Beta, Zoran Sinko

Politika

ANTISRBI NAJGORI! Đilasova "Srbija protiv nasilja" od Saracina danas zatražila da Srbiji uvede sankcije i povuče nemačke investicije!

Predstavnici tzv. "Srbija protiv nasilja" nemačkom specijalnom izaslaniku za Zapadni Balkan direktno su rekli da treba uništiti Vučića i da je najbolji način za to udar na ekonomiju! Oni su, dakle, zarad otimanja vlasti spremni da Srbiju potpuno unište i da stotine hiljada ljudi ostave bez posla i zarada!

Izvor Informera kaže da je bilo strašno slušati šta sve i kako Zdravko Ponoš, Marinika Tepić i ostali govore o Srbiji.

- Ponoš je više puta ponovio da su izbori u Beogradu pokradeni i da Vučić mora da bude razvlašćen! Naravno, nikakav dokaz za krađu nije imao... Tražio je Ponoš da se Srbiji odmah uvedu što strožije sankcije i da se povuku sve nemačke investicije jer bi to, kako je rekao, najbrže dovelo do smene Vučića - prenosi naš izvor i kaže da je Marinika Tepić na istom sastanku tražila da Brisel zvanično zahteva od Beograda da dozvoli međunarodnu istragu izbora u Srbiji i da pošalju "specijalnu istražnu misiju" u Beograd!?!

- Ona je rekla da bi to dovelo Vučića u jako tešku situaciju, jer ne bi smeo da prihvati međunarodne istražitelje - kaže naš izvor.

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević uključio se u program Info dana i komentarisao ovaj skandalozan potez đilasovske opozicije.

Vučićević je naveo da opozicija odavno priziva zlo na kom želi da profitira ostavljajući brojne porodice bez prihoda i zaposlenja.