Autor: Informer.rs

12.07.2024.

09:24

Foto: ata images / printscreen

Politika

(VIDEO) MONSTRUOZNE LAŽI SARAJEVA! Sramno: Glavni imam Srebrenice tvrdi da Vučić nije napadnut u Potočarima!

Monstruozne laži Peštalić je izgovorio na džihadističkoj Face TV u intervjuu koji je dao Admiru Salihoviću, jednom od najvećih srbomrzaca sa ovih prostora u ekstremno jakoj konkurenciji.

- To vam je isto kao slučaj sa Aleksandrom Vučićem koji je tu navodno napadnut. A svi smo videli da nije. Snimljeno je to stotinama kamera. Ali i dalje je ostalo da jeste - doslovce je izgovorio Peštalić, čime je jaka koju su danima unazad vode sarajevski mediji i političari protiv srpskog predsednika dobila još jednu zlokobnu dimenziju.

Informer

Ne verujete?

Pogledajte video i uverite se i sami.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, predsedavajući Predsedništva BiH Denis Bećirović nedavno je u svom obraćanju u Potočarima optužio je Srbiju da se sprema za rat i neosnovano je označio agresorom.

On je održao govor koji nije ništa drugo nego opasno ratno huškanje, na šta je reagovao i sam Vučić.

- Nekima se veoma žuri da i svoj i druge narode uvedu u nesreću. Meni se žuri da sačuvamo mir i stabilnost i da nastavimo sa ovakvim projektima. Ti kojima se žuri u sukobe, neka dobro azmisle šta rade. Loše je to što rade i za naš i za njihov narod, ne razumem zašto - rekao je Vučić.