26.10.2024.

08:50

Foto: Informer

Politika

Informer sa Lončarom u bolnici u Batajnici! Raskrinkane laži tajkunskih medija - Živ snimak pokazao: Sve čisto, uređeno i na svom mestu! (FOTO)

Da nije tako kako tvrde gorepomuniti mediji, pokazao je i naš objektiv koji je svaki deo ove bolnice u Batajnici usnimio. Dakle, sve je čisto, uređeno i na svom mestu! 

- Takvi napadaju sistem, takvi hoće da ga sruše. Krivo im je što nisu ovo oni uradili, što nisu imali i oni jednog Vučića za vođu koji ulaže novac u zdravstvo. Ovo niko ne može da odnese kući, da sruši, ovo ostaje. Doneli smo odluku šta će biti sa fabrikom vakcina. Torlak će imati deo proizvodnje vakcina, tri vakcine će se proizvoditi u fabrici, već se naručuju mašine za proizvodnju vakcine. Deo Torlaka koji postoji biće laboratorija, odnosno dijagnostika - rekao je Lončar i dodao:

Informer

 

- Za sve ono što ste mislili da napadate, ovo su vam odgovori. Mi se razlikujemo od vas, nemamo dodirne tačke sa vama. Mi imamo jednog čoveka koji razmišlja o svemu ovome, a to je Vučić. Vi ste imali folirante i manekene koji su gledali koliko su popularni. Sad imate čoveka koji hoće da ostavi nešto iza sebe i da u budućnost uđe sa rezultaima. U vreme tih mi nismo mogli da budemo ni poslednji na lisiti u Evropi - podvukao je Lončar. 

Ministar zdravlja se dotakao i toga šta je uzrok tih sramnih napada. 

- Smeta im što se ulaže u preventivu, u zdravstvo, što se zapošljavaju mlada deca, sve je to što njma smeta. Dokle god mi tako radimo, oni neće da dođu do građana, građani neće da glasaju za njih. Daleko su oni od građana. Nek nastave oni svojim putem. Dragi građani, imajte sigurnost da ćemo raditi sve. Može bolje, mnogo ćemo menjati i sebe i sve oko sebe i sve što je neophodno da građanima bude bolje - rekao je. 

Na pitanje naše reporterke da li se sve kruni sa plafona u Bolnici, da je sve u prašini kako tvrde tajkunski mediji, rekao je: 

- Nismo zatekli ovde niti pacove, niti prašinu. Demantujemo te navode. Ovo je živ snimak, ovde smo već pola sata. Nije moglo ovo da se sređuje. Prošli smo kroz sve. Evo kamera sve može da pokaže. Onda na onom snimku možete videti da je iz marta meseca. Mogu da kažem samo šta je realno - poručio je ministar i dodao:

Informer

 

- Navedite mi stvari koje ste uradili, pitam i Delića i sve... Njihova strategija je "ajde da rušimo Vučića preko zdravstva, najosetljivije je"... ali građani će to prepoznati. Na nama je da radimo još više i da građani osete boljitak, a ne šta će oni da pričaju. Mi smo došli ovde da građani vide kako to stvarno izgleda - jasan je bio ministar.