28.10.2024.

12:04

Foto: Nova S video printscreen/printscreen

Politika

Tajkunski licemeri dotakli dno: Sada im smeta i slavska trpeza SNS, a sa ushićenjem su prenosili prežderavanje lažnih ekologa na livadi! (VIDEO)

Tajkunski mediji su po ko zna koji put pokazali svoje licemerstvo i koliko lažu narod Srbije. Oni su u svojim medijima na najsramniji mogući način preneli atmosferu sa slave Sveta Petka koju slavi Srpska napredna stranka i napisali sraman naslov " Na slavi SNS raskošna trpeza, a građani neka jedu parizer i dva jaja: Kako izgleda kad se naprednjaci vesele i slave". 

Informer

Tajkunski mediji

Istog dana 120 km dalje lažni ekolozi su se prežderavali na livadi sa gulašem, kolenicama i pasuljem i taj događaj su sa ushućenjem preneli tajkunski mediji. Onda im to nije smetalo da izveštavaju, a slavska trpeza SNS jeste?! Licemerje da ne može biti veće!

Informer

Tajkunski mediji izveštavaju iz Gornjih Nedeljica

- Na ovom saboru, saborski kao i do sada. Mogao bih da pominjem i šta se jelo. Jeo se gulaš od 25 kilograma mesa, bilo je dvadesetak kilograma kolenica u pasulju. Bilo je tu i prasećeg pečenja - poručio je tajkunski reporter sa ushićenjem.

Podsećamo, juče je u prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu obeležena slava naprednjaka Sveta Petka.