Autor: Informer.rs

14.07.2019.

10:21

Foto:

Sport

(FOTO) KUZMIĆ ŽIVOTNO UGROŽEN! Centar Zvezde U KOMI, ZADOBIO TEŠKE POVREDE GLAVE, GRUDNOG KOŠA, POLOMIO OBE VILICE!

Reprezentativac Srbije teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima.

Kako saznje Informer Kuzmić je zadobio teške povrede glave i lekari se bore za život srpskog košarkaša. On će biti hitno prebačen u Beograd u Urgentni centar.

ŠOK! CENTAR ZVEZDE OGNJEN KUZMIĆ TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI!

Kuzmić je povređen kada su se sudarili automobili "porše" i "BMW". Izvor Srpskainfo je pojasnio da se reprezentativac Srbije nalazio u "poršeu".

- Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je sa njim bio u kolima. U drugom automobilu su bili Marko Miljatović (32) i Dražen Janjanin (30), obojica iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede.

Kakom prenosi Telegraf do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

Posle sudara porše se isprevrtao i završio u poljani. Isti izvor navodi da je Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića, nema hematoma na mozgu ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beogradu.

Tagovi: