26.09.2015.

20:13

Foto:

Sport

FENER RAZBIO ZVEZDU Radonjić: Ispod svih očekivanja

 

 

Zvezda je sinoć izgubila na istom turniru od Darušafake sa 84:77. 

Ekipa Fenerbahčea, koju s klupe predvodi naš stručnjak Željko Obradović, delovala je svežije i raspoloženije za igru, što se videlo u svim četvrtinama. Turci su posle 10 minuta igre imali osam (26:18), a na poluvremenu čak 17 poena prednosti (44:27).

Tek u trećem delu, najviše zahvaljujući Galu Mekelu, koji je u toj deonici ubacio devet poena, Zvezda je malo podigla glavu, ali ni u jednom momentu nije uspela da smanji zaostatak ispod 13 poena razlike. 

DARUŠAFAKA PREJAKA Zvezda izgubila od Turaka u Zadru

Trener crveno-belih Dejan Radonjić nije mogao večeras da računa na povređene Rajana Tompsona i Majka Cirbesa, dok u timu Fenerbahčea nije bilo šestorice igrača koji su nastupali na nedavnom Evropskom prvenstvu (Dikson, Bogdanović, Kalinić, Veseli, Hikman i Datome).

Najefikasniji igrač utakmice bio je Ekpe Udoh sa 16 poena, pratio ga je Mahmutoglu sa 12 poena, dok je u sastavu Zvezde najbolji bio Nastić sa 12 poena.

Strateg crveno-belih Dejan Radonjić bio je vrlo nezadovoljan igrom njegovog tima u ovoj utakmici.

- Bili su bolji u svim elementima. Fali nam mnogo igrača, fali i Fenerbahčeu i to nije opravdanje. Mislim da je bila dobra prilika da odigramo dobar meč, ali ovo sigurno nije ono što navijači očekuju od Zvezde - rekao je Dejan Radonjić posle utakmice, a prenosi Mondo.

Tagovi: