24.10.2015.

19:51

Foto:

Sport

GROF PREZADOVOLJAN: Najlepša utakmica na "Marakani", daće i Ugo gol

- Ovo je bila najlepša utakmica za publiku na "Marakani". Mislim da smo kod 2:0 pomislili da je sve završeno, ali oni su fizički i psihološki jaki. Treći gol smo dali srećno, mada je Vujaklija mogao da postigne i treći gol. Verujem da će Borac i na kraju sezone da bude drugi na tabeli, iako im to u Čačku verovatno nije bio prvi cilj - rekao je zadovoljno  Božović posle pobede .

Nakon što je Vujaklija vrati u život Borac  Božović povikao neočekivan potez - umesto Srđana Plavšića na teren je poslao Aleksandra Lukovića.

- Plavšića sam zamenio, jer Borac ima mnogo snažnu ekipu. Razmišljao sam da sa Grujićem iza špica možemo da dođemo do njegovog udarca, kao i da pojačam skok igru. Plavšiću Mićić i Jovančić nisu dozvolili da pokaže šta zna.

(VIDEO) VATROMET NA "MARAKANI" Zvezda protiv Borca nastavila seriju pobeda 4:2

Grujić je pogotkom za 3:2 probudio navijače na istočnoj i zapadnoj tribini, što je Grof prokomentarisao.

- Ja sam se začudio ko je probudio ove sa zapada. Odavno nisam čuo da se skandira nekom igraču sa zapada.

Ugo Vijeira ima problem sa realizacijom, dok se protiv Borca nije pokazao ni Marko Petković.

- Ugo je mnogo važan igrač za našu igru. Nije uspeo da postigne gol, ali je otvorio meč sa Vojvodinom rešio asistencijom Srniću. Pitanje je vremena kada će dati gol. Što se tiče Petkovića, on se vratio iz teške povrede. Kvalitetan je i dobar igrač. Bori se, i pitanje je vremena kada će početi da igra kako se očekuje - hrabri igrače Grof Božović.

Tagovi: