04.02.2016.

10:36

Foto:

Sport

KOKEZA DEMANTUJE TERZIĆA: Grofa su prijatelji doveli u Zvezdu, a ne premijer Vučić!

 

Terzić je nedavno izjavio kako je Vučić dosta pomogao Zvezdi, između ostalog i kod dovođenja trenera Božovića, ali Kokeza u intervjuu za "Alo" tvrdi da premijer nema veze sa dolaskom Grofa među crveno-bele prošlog leta.

- Mislim da Božović najbolje zna ko ga je doveo u Zvezdu. Kao što to odlično zna i Terzić. A ko će kakvu i zbog čega da da izjavu medijima, to ne bih komentarisao... Sa Božovićem u prvom momentu nije postignut dogovor. Kasnije, ključni ljudi u njegovom dovođenju bili su njegovi prijatelji. Tu pre svega mislim na Ivana Adžića, a bilo je dodatne pomoći od Gorana Vesića i Raja Božovića - otkrio je Kokeza.

On je rekao da je na završne pregovore sa Božovićem otišao zajedno sa Adžićem, ali redovnom linijom, a ne avionom Vlade Srbije, kako se to u prvi mah pisalo.

- Zadržali smo se na sastanku tri sata, od toga smo dva sata i 50 minuta pričali o drugim stvarima, mimo fudbala. Za deset minuta smo se dogovorili. Božović je jedino pitao može li da ima našu reč da će, što se tiče igračkog kadra i funkcionisanja, to biti u skladu sa njegovim predlozima. Mi smo rekli da može i sve je ispoštovano - ispričao je Slaviša Kokeza.

TUŽILAŠTVO U KLIN, KOKEZA U PLOČU: Srpski fudbal nije baš najregularniji!

Tagovi: