20.04.2016.

11:08

Foto:

Sport

HRVATI GURAJU IBANJEZA U REPREZENTACIJU! Džaja nema ništa protiv, Ćiro glasa "za"!

 

"Jutarnji list" je pokrenu akciju, jer smatra da Hrvatska posle povrede Josipa Pivarića nema bolje rešenje na levom beku od Luisa Ibanjeza, koji u dresu Crvene zvezde igra sezonu karijere.

- Zamenik kapitena Crvene zvezde ima sjajnu statistiku. Postigao je devet golova i 12 puta asistirao saigračima za gol. Zahvaljujući baš njemu, Zvezda će biti srpski prvak - piše hrvatski list.

Tražeći podršku u ideji, kao sagovornik pojavio se i legendarni Dragan Džajić, koji je istakao da Zvezda ne bi imala ništa protiv da Ibanjez obuče dres sa kockicama. 

Informer

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević takođe smatra da bi Argentinac trebalo da postane hrvatski reprezentativac.

- Mislim da je to već fudbalska diplomatija! Možda bi nastup kapitena Zvezde za Hrvatsku mogao da bude prvi čin pomirenja dveju država sa napetim odnosima. Zamislite, Argentinac miri Hrvate i Srbe! Ne, ne želim to da sugerišem Čačiću, ne želim da to ispadne neko političko petljanje, ali Čačić je fudbalski slepac, on to ne gleda tako - rekao je, u svom stilu, Ćiro Blažević.

Sam Luis Ibanjez nikada nije krio da bi voleo da zaigra za Hrvatsku.

Ako poziv dođe, spreman sam za reprezentaciju, jer mi je okruženje poznato. Igrao sam s većinom igrača u Dinamu. Vrsaljko, Badelj, Mandžukić, Brozović, Pjaca, Kovačić, sve su to moji bivši saigrači i prijatelji, znamo se u dušu - kazao je Ibanez "Jutarnem listu".

SEZONA IZ SNOVA ZVEZDINOG ARGENTINCA: Ibanjez najefikasniji defanzivac u Evropi!

 

Tagovi: