27.04.2016.

20:01

Foto:

Sport

(VIDEO) ČUKA ODLOŽILA ZVEZDINO SLAVLJE! "Brđani" sprečili crveno-bele da obezbede titulu - 2:1

Spremali su se za veliko slavlje na "Marakani", ali su planove crveno-belima pokvarili "brđani". Čukarički se na najbolji mogući način osvetio Zvezdi za poraz od 7:2 u prethodnom duelu ovih ekipa, a heroj tima sa Banovog brda je dvostruki strelac Andrija Pavlović.

Napadač "brđana" je prvi gol postigao u 31. minutu uz malo sreće, pošto je posle njegovog udarca lopta zakačila Le Taleka i završila iza leđa golmana Kahrimana. 

Pavlović je prednost svog tima udvostručio u 55. minutu sa bele tačke da bi prednost gostiju smanjio Katai. Imali su crveno-beli još nekoliko prilika da uzbegnu prvi poraz u sezoni, ali je golman gostiju Stevanović svaki put izlazio kao pobednik.

Četiri kola pre kraja Zvezda ima šest bodova više od Čukaričkog, mada crveno-beli imaju i meč manje jer je utakmca protiv Borca odložena zbog ubistva navijača kluba iz Ljutice Bogdana.

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI 1:2 (0:1)

Strelci: Pavlović u 31. i 55. minutu za Čukarički, Katai u 71. za Zvezdu

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Milan Ilić.

Crvena zvezda: Kahriman, Cvetković, Luković, Stojanović, Ibanjez, Donald, Le Talek, Katai, Grujić, Ristić, Orlandić.

Čukarički: Stevanović, Stojković, Živković, Đurić, Ostojić, Jovanović, Regan (od 46. Matić), Janković, Mašović, Knežević, Pavlović.

Starsportphoto©

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 88'. Dobra akcija crveno-belih u kojoj su učestvovali Donald i Grujić, a Katai je šutirao ali je pogodio prečku.

- 86'. Poništen gol Andrije Pavlovića.

- 79'. Napadaju domaći svim silama, ali nikako da ponovo pronađu put do mreže protivničkog gola. Katai je najagilniji kod crveno-belih.

- 71'. GOL! 1:2. Katai je smanjio prednost gostiju. Zategao je Le Talek iz daljine, lopta je pogodila prečku, a naleteo je Katai i glavom pogodio nebranjenu mrežu.

Starsportphoto©

- 67'. Kahriman u stilu Manuela Nojera izleteo na 35 metara od gola i otklonio opasnost.

- 63'. Mnogo bolja igra gostiju u drugom poluvremena. Filip Stojković je odlično prošao i centrirao, ali je odbrana gostiju uspela da otkloni opasnost.

- 60'. Mogao je Pavlović do het-trika, ali se ovoga puta obrukao pošto je promašio zicer.

- 53'. Odličan pokušaj Pavlovića, ali je sada Kahriman bio na visini zadatka.

- 51'. Opet je Katai zapretio, ali i ovoga puta je Stevanović bio na mestu i izbacio loptu u korner.

- 47'. Pokušao je Katai, ali je njegov udarac odbranio Stevanović.

Prvo poluvreme:

- 40'. Odlična akcija crveno-belih. Dubinska lopta Donalda za Kataija koji je izbegao ofsajd, lobovao Stevanovića ali lopta nije završila u golu.

- 34'. Ibanjez je pokušao da iscenira jedanaesterac, ali sve što je dobio je žuti karton zbog simuliranja.

- 25'. Fudbaleri Zvezde su tražili penal posle prodora Ristića, ali je sudija pokazao da se igra nastavić. Fudbaler Zvezde je prošao između dvojice gostujućihigrača i pao u kaznenom prostoru, ali faula nije bilo.

- 15'. Pokušao je Ibanjez iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora, ali je njegov udarac "ukrotio" golman Čuke Stevanović.

- 11'. Prošao je Ristić po levoj strani, ušao u kazneni prostor gostiju, ali nije najbolje centrirao pa su "brđani" intervenisali.

- 5'. Oba tima su prilično usporeno počela utakmicu. Uvodni minuti protiču i borbi na sredini terena.

Tagovi: