15.07.2016.

21:07

Foto:

Sport

TERZIĆ SE PLAŠI BUGARA: Ludogorec nema veze sa bugarskim fudbalom! To je legija stranaca!

Terzić je najpre upozorio da crno-beli nisu završili posao ni u drugom kolu i da im ostaje revanš sa Valetom.

- Imam utisak da niko više ne priča o Valeti, već samo o Ludogorecu... Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače Crvene zvezde da u što većem broju dođu u utorak uveče na naš stadion, da pobedimo Valetu i prođemo u treću rundu, pa onda možemo pričati o Ludogorecu - rekao je Zvezdan Terzić za Sportnetwork.

TERZIĆU, ŠTA SI TRAŽIO, TO SI DOBIO! Evo šta je čelnik Zvezde rekao kada je Ludogorec izbacio Partizan

Ludogorec je iskusna i dobra ekipa, gde igraju samo dva bugarska reprezentativca, a to su golman i kapiten Đakov na poziciji zadnjeg veznog

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde

Ipak, nije mogao da pobegne od priče o bugarskom šampionu.

- Na žrebu smo mogli i bolje i gore da prođemo. Ludogorec je bio nešto između... Ludogorec je iskusna i dobra ekipa, gde igraju samo dva bugarska reprezentativca, a to su golman i kapiten Đakov na poziciji zadnjeg veznog. Sve ostalo su Južnoamerikanci, Brazilci, Argentinci i Urugvajci, igrači koji su skupo plaćeni - istakao je čelnik Zvezde, i dodao:

- Ne smemo ih doživeti kao tamo neki bugarski klub, jer taj klub nema nikakve dodirne tačke s bugarskim fudbalom osim što se nalaze na teritoriji te zemlje. To je ozbiljan klub, nezgodan tim, igrali smo prošle godine s njima prijateljsku utakmicu i izgubili 3:1, doduše treba pomenuti da je to bilo u vreme reprezentativne pauze i da smo tamo igrali bez osam najboljih igrača. Međutim, tada smo videli da je vlasnik kluba čovek koji je mnogo uložio u fudbal, izgradio fenomenalan stadion i trening centarImaju u timu 18 registrovanih stranaca od kojih osam ili devet igraju standardno. To donosi moć i prevagu - smatra Terzić.

On je naglasio i da će neko iz kluba ići u Crnu Goru da gleda revanš meč Ludogoreca i Mladosti iz Podgorice. Bugari su u prvom duelu slavili sa 2:0.

- Dobro ćemo se pripremiti za ovaj meč, verovatno će trener poslati nekoga u utorak u Crnu Goru da pogleda revanš protiv Mladosti, malopre smo pričali s trenerom Rakovićem koji nam je preneo utiske. Nisu tim koji se ne može pobediti, ali nas čeka izuzetno, izuzetno težak posao - zaključio je Terzić.

Tagovi: