24.12.2016.

10:24

Foto:

Sport

(VIDEO) BURNO NA "MARAKANI"! Vijeira sve bliže Kini, stiže Srbin, možda i Brazilac!

Napadač crveno-belih Ugo Vijeira je već dugo na izlaznim vratima Zvezde, i ove zime će najverovatnije i napustiti Ljutice Bogdana.

Portugalac je odbio ponudu iz Japana, jer nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima, ali za Vijeiru se i dalje interesuje kineski klub Teda.

Rukovodstvu ovog kluba nije problem da "iskešira" milion evra koliko se procenjuje, da crveno-beli traže, i još toliko za platu napadača, ali trener ovog kluba, inače Portugalac, Haime Pašeko, prethodno mora da ubedi čelnike da je Vijeira pravo rešenje.

Starsportphoto©

I dok pokušavaju da prodaju Portugalca, crveno-beli istovremeno rade i na dovođenju zamene. Prema pisanju Sportskog žurnala, dogovoren je dolazak Nemanje Milića iz subotičkog Spartaka. Ovaj list navodi da su kluboi postigli dogovor, kao i da je napadač prihvatio ponuđene uslove, i ostaje još samo da se stavi potpis na ugovor.

Međutim, Žurnal navodi i da je na radaru Zvezde Brazilac Žoao Paulo, koji trenutno igra za Botev.. Ovaj 28-godišnji napadač je na 19 utakmica za bugarski klub postigao 12 golova, i tako privukao pažnju Zvezde.

Ali, problem za srpskog šampiona je što su Brazilca zapazili i u Ludogorecu, i ako bugarski šampion "zagrize", teško je verovati da će crveno-beli moći da im pariraju.

Tagovi: