21.04.2017.

21:12

Foto:

Sport

ZVEZDA RUTINSKI SA SPARTAKOM! Crveno-beli pobedom počeli odbranu titule!

Ekipa Dejana Radonjića je bez povređenih Branka Lazića i Stefana Jovića opravdala ulogu velikog favorita protiv Spartaka u meču u kojem se pobednik nijednog trenutka nije dovodio u pitanje.

Zvezda je već posle tri minuta igre vodila sa 8:2 i to najviše zahvaljujući centru Ognjenu Kuzmiću koji je postigao prvih šest poena. Spartak je uspeo do sredine tog perioda da uhvati priključak i dođe na 9:10, ali je Zvezda odgovrila serijom 10:1 i tako na prvu pauzu otišla sa dvocifrenom prednošću.

Domaćin je do sredine druge četvrtine uspeo da koliko-toliko ostane u meču, bio je na jednocifrenom zaostatku, ali je Zvezda pred poluvreme predvođena Markom Simonovićem i četiri vezane trojke otišla na plus 21.

Spartak u nastavku susreta nije imao odgovor za dobru Zvezdinu igru, koja je do kraja susreta konstatno povećavla prednost koja je u jednom trenutku iznosila i 50 poena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Milko Bjelica sa 21 poenom, a 18 je dodao Marko Simonović, dok je jedini dvocifreni u timu Spartaka bio Igor Kesar sa 10 poena.

Tagovi: