25.04.2017.

13:47

Foto:

Sport

DA LI "DELIJE" TREBA DA BRINU?! Lazić: Ugovor mi traje još dva meseca, ali...

Po broju utakmica u Zvezdi, Lazić je na trećem mestu, iza Slobodana Nikolića i Predraga Bogosavljeva. Zamenik kapitena ne krije da postoji mogućnost da ostane u klubu dovoljno dugo da bi se našao na čelu.

- Sebe u crveno-belom dresu vidim još dva meseca, pošto toliko još imam ugovor, a ako se sve poklopi na kraju ove sezone, na polovini naredne bi trebalo da izbijem na prvo mesto liste - izjavio je Lazić za Sport Klub.

Bek Crvene zvezde ističe da nije očekivao da će put kojim je njegova ekipa krenula biti mnogo uspešan.

- Bukvalno smo krenuli od nule. Iz godine u godinu smo pravili neki veći rezultat. Došli smo do ove sezone, za koju mislim da imamo šanse da učinimo najboljom u istoriji kluba, možda čak i boljom od one od pre dve godine, kada smo takođe uzeli tri trofeja. Ova sezona ima sve predispozicije da bude bolja od te - smatra Lazić.

Branko Lazić je jedini igrač Zvezde koji je ostao u klubu od kada je došao u njega.

- Zajedno sa klubom sam i ja rastao. Od te generacije, od garniture igrača koji su bili u timu kad sam došao, samo ja sam ostao, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan napretkom u poslednjih šest godina. Svi možemo da napredujemo, bez obzira na kvalitet, talenat i samog igrača. Trenutno nemam neki poseban segment koji želim da popravim, osim toga da treba da nastavim sa istim radom - istakao je Lazić.

Tagovi: