08.06.2017.

13:14

Foto:

Sport

KOKEZA ODBACUJE TEORIJE ZAVERE: Lažu da Vučić stoji iza Terzićevih napada na mene!

On je poručio da je laž da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doveo Zvezdana Terzića u Crvenu zvezdu.

Apsolutna je laž da je Aleksandar Vučić doveo Zvezdana Terzića u Crvenu zvezdu! Svi koji su u to vreme bili u rukovodstvu Zvezde znaju imenom i prezimenom ko je predložio Terzića da dođe u klub na funkciju generalnog direktora. Ostali članovi Upravnog odbora, računajući i mene, saglasili su se sa tim predlogom i to je nešto što može da se proveri. U to vreme smo vodili zapisnike svake sednice UO i preko njih lako može da se sazna ko je doveo Zvezdana Terzića u Zvezdu - rekao je Kokeza novinarima u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi.

Prvi čovek FSS osvrnuo se i na nastupe novinara Dejana Anđusa, koji je danima u jednom listu iznosio tvrdnje da je Slaviša Kokeza na udaru Aleksandra Vučića.

- Predsednika države poznajem oko 15 godina i s obzirom na njegov rad i njegovo ponašanje, znam da ne priča nikome ništa iza leđa već ono sto ima da kaže to učini direktno u lice. Bez obzira da li je to lepo ili manje lepo da čujete. S obzirom na to da je Vučić direktora Zvezde video dva-tri puta u životu, a mene zna 15 godina, glupo je i pomisliti da me napada preko Terzića. To je samo još jedna laž i mislim da se u ovom slučaju radi o nečem drugom, što nema veze sa sportom - istakao je Kokeza.

On smatra da je ceo taj napad režiran od strane gazde Kurira Aleksandra Rodića.

- Dejan Anđus i Aca Rodić pokušavaju da izvrše pritisak na predsednika da bi na osnovu toga profitirali u materijalnom ili nekom drugom smislu. Jedino što mogu da poručim Aleksandru Vučiću je da ne posustane i poklekne pred ucenama bez obzira sa koje strane i od koga one dolazile - naglasio je Slaviša Kokeza.

Tagovi: