25.08.2017.

00:46

Foto:

Sport

TRENER CRVENE ZVEZDE MILOJEVIĆ: Srce pobedilo Krasnodar, sad nema nazad!

Fudbaleri Crvene zvezde posle tačno decenije izborili su mesto u grupnoj fazi UEFA takmičenja, pošto su slavili protiv Krasnodara 2:1 i zbog više golova u gostima prošli dalje nakon poraza u Rusiji 3:2.

- Velika pobeda, toliko dugo čekan ulazak u Ligu Evrope, Zvezda ovo zaslužuje. Krasnodar je ozbiljan protivnik, puna "Marakana" je jako pomogla igračima. Pokušali smo da ih iznenadimo sa promenom sistema, bili smo agresivni, a pre meča sam rekao svojim fudbalerima da su već pobednici. Uradili su ono što su želeli, ostavili srce na terenu- rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

ISTORIJSKO VEČE SRPSKOG FUDBALA! Prvi put Partizan i Zvezda ZAJEDNO U LIGI EVROPE!

Milojević naglašava da se neće zadovoljiti samim mestom u grupnoj fazi Lige Evrope.

- Ne smemo da stanemo ovde, napravili smo korak napred i nema nazad. Srce je pobedilo, baš za jedan gol smo bili bolji od Krasnodara. Nismo bili favoriti u poslednja dva duela u kvalifikacija, ali smo zaslužili. Imamo zalog za budućnost".

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA U LIGI EVROPE POSLE 10 GODINA! Huk "Marakane" odneo crveno-bele do prolaza dalje!

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda i Partizan su napravili veliku stvar za srpski fudbal ulaskom u Ligu Evrope, a nada se da će i A tim reprezentacije Srbije takođe napraviti uspeh odlaskom na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

- Lepu stvar smo napravili, drago mi je... Nadam se da će i reprezentacija Srbije da izbori odlazak na Mundijal. Što više predstavnika da predstavlja Srbiju na velikim takmičenjima- naveo je on.

KANGA HOĆE DA OSTANE: Nikad nisam igrao u LE, ali da popričamo o visini ugovora!

Trener Krasnodara Igor Šalimov nije bio zadovoljan zbog eliminacije i poručio da je njegov tim odigrao katastrofalno.

- Nismo zadovoljni rezultatom, ni igrom... Protivnik je bio jak, posebno u kontrama, danas nije bio naš dan. Uspeli smo da damo jedan gol i unesemo neizvesnost, imamo smo šansu, ali nismo uspeli- rekao je Šalimov, dodavši da kvalitet terena nije opravdanje za poraz.

SAVIĆU PUNO SRCE KAO "MARAKANA": Verovao sam od prvog dana! Bravo i za Partizan!

Crvena zvezda, kao i Partizan koji je eliminisao Videoton pobedom 4:0, sutra od 13 sati saznaće rivale u Ligi Evrope posle žreba u Monaku.

BORJAN PUSTIO SUZU: Za suprugu, sina, navijače!

Tagovi: