26.09.2017.

10:15

Foto:

Sport

(VIDEO) JOJIĆ UBEĐEN U POBEDU PROTIV ZVEZDE: Favoriti smo, ne bežimo od toga!

 

"Jarčevi" su u prvenstvu Nemačke osvojili samo jedan bod u šest kola i postigli jedan jedini gol, ali i pored toga Jojić smatra da je Keln favorit protiv Zvezde.

Bez obzira na lošu formu i trenutnu situaciju, favoriti smo u ovoj utakmici ne bi trebalo da bežimo od toga. Kvalitetnija smo ekipa, ali to moramo da dokažemo na terenu. Podrška naših navijača neće da izostane, u to sam siguran - rekao je Miloš Jojić za Žurnal.

Bivši igrač Partizana je dodao i da poznaje mnogo fudbalera Crvene zvezde, ali da nije gledao mnogo njihovih utakmica ove sezone.

Poznajem dosta igrača Crvene zvezde, ali nisam toliko pratio njihove igre, osim u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nižu pbobede u prvenstvu i sigurno dolaze puni samopouzdanja u Keln. Izuzetno su opasni u ofanzivi, imaju brzinu po bokovima. Obratićemo pažnju i na njihove mane i pokušaćemo da ih iskoristimo - istakao je Jojić.

Njega navijači i Partizana i Zvezde pamte po golu iz slobodnog udarca u 90. minutu večitog derbija, kojim je doneo pobedu crno-belima.

Ako se ukaže priklika, da opet ugrozim gol Zvezde iz slobodnog udarca, uradiću to - poručio je Miloš Jojić.

Tagovi: