26.09.2017.

16:24

Foto:

Sport

SRNIĆ SE VRAĆA NA PRAVI PUT: Vreme je za novi gol!

Utakmica 2. kola H grupe Lige Evrope između Kelna i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati.

- Otvorio sam sezonu na odličan način, postizao sam golove i smatram da su oni nagrada za vredan rad koji ulažem svakodnevno. Posle pogotka u Krasnodaru počeo sam da beležim asistencije koje mi pođednako znače, takođe su bitne za ekipu. Žao mi je što osim asistencije protiv BATE Borisova nisam uspeo i da zatresem mrežu. Spremam se da se vratim na pravi put protiv Kelna i da se ponovo upišem u listu strelaca - rekao je Srnić za klupski sajt.

Krilni fudbaler naglašava da crveno-beli hladne glave čekaju prvog gostovanje u grupnoj fazi Lige Evrope.

- Cela ekipa sprema se kao i za svaku utakmicu do sada, svaki meč nam je podjednako važan i idemo na pobedu. Normalno je da meč u grupi Lige Evrope izaziva veću pažnju i u medijima i kod navijača, oseće se drugačija atmosfera, ali mi ne menjamo svoj pristup jer nam je on donosio odlične rezultate od starta sezone - istakao je fudbaler crveno-belih.

Srnić ne smatra da Kelnu problem pravi nedostak iskustva u Evropi, pošto se nemački predstavnik na međunarodnu scenu vraća posle 25 godina.

- Oni su ipak Nemci, igraju izuzetno jaku ligu i odličan tim imaju. Vrlo su disciplinovani u igri, igraju čvrsto i ne odstupaju od svoje taktike ni u jednom trenutku. Naša najveća prednost je što od početka sezone igramo timski, svi smo u službi ekipe. Kada na to dodamo i činjenicu da se odlično razumemo na terenu postaje jasno zašto smo ostvarili ovako dobar rezultat - poručio je Srnić.

Prema njegovim rečima svi igrači Zvezde navikli su da igraju pred punim tribinama i da očekuje veliku podršku navijača i u Kelnu.

- Naši navijači su uz nas gde god da igramo, podrška nije izostala ni na jednom gostovanju. Isto tako i u Kelnu očekujem nekoliko hiljada naših navijača koji će nam biti dodatni vetar u leđa. Mislim da će biti jako lep fudbalski ambijent jer su i navijači Kelna poznati po tome da prave odličnu atmosferu - zaključio je Srnić.

Tagovi: