18.12.2017.

15:07

Foto:

Sport

ALIMPIJEVIĆ REALAN PRED FENER: Teško im je parirati, želimo samo da damo sve od sebe!

Crveno-beli su u seriji pobeda u oba takmičenja, ali ih u Istannulu očekuje najveći izazov - duel sa ekipom koja brani trofej u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

-Fenerbahčeje izvanredan tim koji predvodi čovek za koga imam izuzetno poštovanje i veliki trener najuspešniji u istoriji Evrolige. Uz Olimpijakos i CSKA naš naredni protivnik je najveći kandidat za osvajanje titule. I pored toga što često ističemo da igramo bez opterećenja u Evroligi, idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu  - rekao je trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević.

Trener crveno-belih ističe da je šampionu Evrope izuzetno teško parirati.

- Ova utakmica će biti još jedan korak u odrastanju i sazrevanju ovog tima, ovoga puta u najskupljoj košarkaškoj školi u Evroligi, protiv Fenerbahčea.  Izuzetno fizički dominantan tim, uz ogroman individualni kvalitet, i jako im je teško parirati. Mi želimo damo sve od sebe, da na kraju nemamo šta sebi da  zamerimo. 

Svi igrači će biti na raspolaganju Alimpijeviću.

-Svi su zdravi, uspeli smo da raspodelimo i svima minutažu u važnoj utakmici sa Mornarom, osim Džejmsu Feldinu, najveći problem, kao i svim drugim ekipama je umor od putovanja u ovakvom ritmurekao je trener crveno-belih.

Tagovi: