12.01.2018.

09:28

Foto:

Sport

ČOVIĆ "UCENJUJE" EVROLIGU: Dajte "A" licencu, ako hoćete da se himna čuje u Beogradu!

Himna Evrolige ne čuje se u Beogradu od buke "delija", a Čović kaže da crveno-beli nisu imali problema zbog toga.

- Da pregovaramo da dobijemo "A" licencu i nećemo više da pevamo. Nismo imali problema oko toga. Čak sam i sa Đordijem gledao meč u Beogradu i bilo mi je malo neprijatno. To je još jedan specifikum Zvezde - kazao je za RTS predsednik Zvezde.

Zvezda se posle 15 kola nalazi na deobi druge pozicije sa Zagrepčanima, a Čović je podsetio da se nešto slično događalo i u sezoni 2015/16.

- Tad je Budućnost na kraju regularnog dela bila prva, pa je igrala sa Megom u polufinalu. Malo mi liči na tu sezonu, iako ne kažem da ćemo mi i ove završiti kao prvi. Na Zvezdu uvek kidišu i isto je i sa Partizanom, jer ako dobijete Zvezdu i Partizan, tad imate o čemu da pričate šest do 12 meseci. A, mi imamo još jedan nedostatak, crvenu boju, ona privlači.

Zvezdu u petak očekuje duel sa Efesom (18.30), a već u nedelju u ABA ligi igra sa Cedevitom (19.00)

- Protiv Cedevite nas čeka jako važna utakmica. ABA je naš prvi prioritet i u ovoj kao i u prethodnim sezonama zato i apelujem navijače da dođu u što većem broju da okončamo tu utakmicu kako smo planirali. Prati nas peh, i u prvom delu sezone smo igrali u petak (protiv Žalgirisa), pa u nedelju protiv Budućnosti, sad opet imamo to ponavljanje, ali ušli smo u neki kontinuitet, privikli smo se, ekipa raste, mada će tu biti uspona i padova. Ekipa je mlada, novi je ciklus, ali je važna utakmica za nas - poručio je 

Tagovi: