27.01.2018.

22:25

Foto:

Sport

SAVIĆ OBEĆAVA NAVIJAČIMA: Nećemo dozvoliti da nas Partizan prestigne!

Crveno-beli se u Antaliji pripremaju za nastavak sezone, u koju Zvezda ulazi sa čak devet bodova više od Partizana.

Ipak, Savić tvrdi da se ekipa ne opušta zbog te prednosti, jer je navijačima još svež u sećanju gubitak trofeja u finišu prošle sezone.

Napravili smo ogroman uspeh u Ligi Evrope. Time se svakako ne zadovoljavamo, ali sve što uradimo protiv CSKA, a daće bog i dalje, samo je plus. Prioritet je prvenstvo, moramo da vratimo titulu na "Marakanu". Nećemo da dopustimo da ispustimo prednost, a pogotovo da nas Partizan prestigne po broju titula. Niko od nas to neće dozvoliti, borićemo se muški da do toga ne dođe - poručio je Savić u razgovoru za Novosti.

On tvrdi da bodova razlika na tabeli može samo da zavara.

-  Devet bodova znači nešto, a istovremeno i ne znači ništa. To je prividna razlika jer je sad devet, a ako ostane ovako do do plej-ofa, samo je pet. Ništa nije rešeno, 15 utakmica je pred nama i one su nam najvažnije ovog proleća - podvlači Savić.

Dvoboj sa CSKA će otvoriti polusezonu na "Marakani". Zvezdin štoper se nada da će navijači imati priliku da 13. februara bodre ekipu sa tribina.

- Bio bi veliki hendikep ako UEFA ne promeni odluku. Iskreno se nadam da će nam uvažiti žalbu i da ćemo imati tu dodatnu snagu s tribina. Kad navijači napune "Marakanu", jednostavno je nemoguće da ne date i više od maksimuma. S njima imamo veće šanse da prođemo CSKA - uveren je Vujadin Savić. 

Tagovi: