24.02.2018.

08:49

Foto:

Sport

JA SAM KRIV ZA PORAZ! Alimpijević preouzeo odgovornost za debakl Zvezde

Šampion Srbije i ABA lige je u 23. kolu Evrolige razbijen u Nemačkoj - 86:62.

- Čestitam Bambergu na pobedi, bili su agresivniji, koristili su male faulove pametnije od nas. Takođe, za nama je loš period i moja je odgovornost zašto smo izgledali ovako loše. Moramo naći izlaz iz ovog lošeg perioda što je brže moguće - rekao je Alimpijević.

Crveno-beli se evidento još nisu oporavili od šoka i poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana proteklog vikenda.

- Do ponedeljka pre Kupa izgledali smo kao jedna ekipa, a od odlaska na Kup kao sasvim druga. Očigledno da iz tog perioda nismo izašli i odgovornost je na meni što smo ovako izgledali - istakao je mladi stručnjak.

Na pitanje da li je zabinut zbog loše forme nosilaca igre pred plej-of ABA lige, Alimpijević je rekao da je pred njegovom ekipom važnih nedelju dana.

- Imamo u petak utakmicu sa Unikahom u Beogradu, imamo vremena da se vratimo treninzima i da pokušamo da budemo što bolji. Pokušaćemo da se kroz trening vratimo u bolji ritam, u onaj ritam u kojem smo bili pre ovog lošeg perioda. Odmah posle toga se njastavlja ABA liga, u kojoj moramo biti pravi i nemamo pravo na grešku - zaključio je Alimpijević. 

BAMBERG RAZBIO ZVEZDU! Debakl crveno-belih posle poraza u finalu Kupa!

Tagovi: