25.02.2018.

12:19

Foto:

Sport

ZBOG PEŠIĆA SAM POCRNEO U LICU! Ovako je Vučić prokomentarisao ispadanje Zvezde i Partizana iz LE

Prvi čovek države Aleksandar Vučić se tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije Pink dotakao i mečeva Crvene zvezde i Partizana u Ligi Evrope.

Vučić je rekao da nije gledao revanš Zvezde i CSKA u Moskvi, jer je u tim trenucima imao važan sastanak sa ruskim ministom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim.

Nisam mogao da gledam, jer smo radili, imali smo sastanke. Otkriću vam, a nadam se da njemu neću napraviti probleme, da je Lavrov navijao za Crvenu zvezdu. On je veliki navijač moskovskog Spartaka, a znate za odnose navijača Zvezde i Spartaka. Njemu je čak bilo više stalo od mene i zanimalo ga je više, ja sam gledao kako da pripremim sastanak i otvorim neka važna pitanja - rekao je Aleksandar Vučić.

Ipak, u jednom momentu, tokom konferencije za novinare, mu je dojavljeno da je Zvezda eliminisana.

Pred kraj, pred, valjda, poslednje pitanje, doturili smu mi ceduljicu na kojoj je pisalo "CSKA pobedio 1:0, Pešić promašio prazan gol". Pročitao sam i pojavilo mi se crnilo na licu, kad sam to video odjednom sam postao crn - našalio se Vučić.

Predsednik države je dodao da je ispratio meč Partizana u Plzenu i rekao da ga je strašno pogodilo što su crno-beli takođe ispali.

Da nisu primili onaj prvi gol, ne bi ispali... Mnogo je bilo važno za zemlju da prođu oba naša kluba - istakao je Aleksandar Vučić.

Tagovi: