01.04.2018.

13:26

Foto:

Sport

NE KRIJEMO SE, JASNO SMO REKLI ŠTA HOĆEMO! Čović zove navijače u pomoć!

Zvezda u ponedaljak od 21 čas igra treći meč polufinalne serije ABA lige protiv Mornara. Za ovu utakmicu će biti slobodan ulaz na tribine, a Čović se obratio navijačima.

- Ovo je izuzetno važan trenutak za klub, ali je mnogo važnije da ovaj trenutak prepoznaju naši navijači i svi oni kojima je crveno-bela boja pri srcu. Posle skoro odigranih 60 takmičarskih utakmica u ovoj sezoni, svega što smo prošli, podsetiću na jul mesec prošle godine. Tada smo na zvaničnom otvaranju ove sezone, sa novim stručnim štabom, novim timom, jasno i glasno najavili mnogo toga što može da se događa oko kluba - rekao je Čović za klupski sajt i dodao:

- Neka dešavanja tokom ovih šest meseci govore i da smo bili u pravu. Tu mislim na dešavanja na terenu, ali i oko njega, gde se mnogo toga što smo uradili nipodaštava. Uspeh i za naše prilike, stabilan rad kluba se nazivaju neuspehom, promocija mladih igrača i trenera nelogičnim i riskantnim potezom, jedan poraz katastrofom, a naše reakcije na brojna spletkarenja i pokušaje da nas destabilizuju, nekakvim izmišljanjem "teorija zavere" - istakao je prvi čovek Zvezde.

On je podsetio da je glavni cilj osvajanje ABA lige.

- Mi se ne sakrivamo iza nejasnih ciljeva i rečenica - jasno i glasno smo naveli da je prvi i osnovni cilj osvajanje ABA lige, jer bi time i klub nastavio da raste u smeru koji smo zacrtali. Zato smo i spremni da izdržimo sve udare koji možda slede, ali ćemo sve to lakše izneti zajedno sa našim navijačima. I zato pozivam sve da dođu u dvoranu "Aleksandar Nikolić" u ponedeljak i pruže nam podršku koja će pomoći timu da se plasira u finale. Mi smo se i pored svih problema izborili za prvo mesto i prednost domaćeg terena u ABA ligi, zato sada taj domaći teren treba i da iskoristimo - zaključio je Čović.

Tagovi: