20.04.2018.

15:28

Foto:

Sport

NE PLAŠIM SE SUĐENJA U NIŠU! Milojević rekao igračima: Imamo 3 boda više od Partizana!

- Sve ekipe u plej-ofu zaslužuju poštovanje. Niš ima dobre navijače koji bodre svoj klub i nikada nije jednostavno igrati tamo. Radnički pokazuje iz nedelje u nedelju kontinuitet, to je ekipa koja se bori za Evropu. U ovom sistemu takmičenja sve ekipe imaju šanse jer bodovna razlika nije velika, u opticaju je još 18 bodova. Daćemo sve od sebe da odigramo najbolje moguće - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Imamo samo tri boda više od večitog rivala, rekao sam da smo mi u svojim glavama napravili mini-tabelu i na kraju ćemo podvući crtuVladan Milojević, trener Zvezde

Ponovio je i da nije opterećen suđenjem u Superlige, istakavši da postoji tenzija kako se bliži kraj šampionata.

Ne plašim se i ne opterećujem se time. Raste tenzija i svi imaju neke ciljeve. Tako nije samo u Srbiji, vidimo i u drugim zemljama. Ostalo je još šest utakmica, mnogo toga se odlučuje i nervoza je razumljiva - zaključio je šef stručnog štaba lidera Superlige.

Prema njegovim rečima još uvek ima dileme oko startne postave i da mu je teško što pojedince mora da izostavi iz protokola. Milojević je na zanimljiv način objasnio kako gleda na veliku prednost od devet bodova u odnosu na prvog pratioca Partizan.

- Kad i ako matematički osvojimo titulu, čak ni tada neću dozvoliti opuštanje. Dok god traje prvenstvo, dok budemo u trenažnom procesu i takmičarskom ciklusu, nema opuštanja. Imamo samo tri boda više od večitog rivala, rekao sam da smo mi u svojim glavama napravili mini-tabelu i na kraju ćemo podvući crtu.

Izuzev suspendovanog Mičela Donalda, zbog crvenog kartona u prošlom kolu protiv Partizana (2:1), Vladan Milojević računa na sve ostale igrače.

Dobio je dve utakmice, ako su to pravila, onda u redu. Ne opravdavam takav gest, to je bilo potpuno nepotrebno, ali dobro. To je nešto na šta ne mogu da utičem.

Tagovi: