27.04.2018.

10:03

Foto:

Sport

LUKI UGOVOR NA DESET GODINA! Terzić: Voleo bih da Adžić bude Zvezdina zvezda!

Mladi ofanzivac igrama u poslednje vreme oduševljava zvezdašku javnost, a jedan od onih koji nije štedeo pohvale na Adžićev račun je i Zvezdan Terzić.

- Bio je u nekim momentima nestrpljiv. Posle utakmice s Čukaričkim sam mu rekao: današnji Luka Adžić nije isti kao Luka Adžić od pre šest meseci. Jesi li svestan koliko si napredova, koliko si moćniji i snažniji - rekao je Terzić za Žurnal.

Krilnom fudbaleru ugovor ističe na kraju godine, a crveno-beli žele da "vežu" talentovanog fudbalera.

- Luka postaje ono što smo svi znali da će da postane - pravi igrač. Najviše bih voleo da potpišemo ugovor na deset godina i da bude Zvezdina zvezda. E, da li će klub da bude u situaciji za to? Možda jednog dana, za tri ili pet godina, bitno je da imamo prihod sa raznih strana, a ne samo od prodaje igrača. Za to nam je potrebno da vežemo nekoliko učešća u grupnim fazama evropskih takmičenja - istakao je generalni direktor crveno-belih.

Sada slede pregovori oko produžetka saradnje sa Adžićem.

- Sa Rajom Božovićem, njegovim agentom, u kontaktu sam oko toga i pričaćemo kada dođe u Beograd. Nema tu dilema, Zvezda želi da Luka ostane, kao i njegov otac Ivan. Naravno, biće ispoštovan s finansijske strane u skladu s mogućnotima kluba - zaključio je Terzić.

Tagovi: