02.05.2018.

11:47

Foto:

Sport

"DELIJE" OPET STREPE! Vladan Milojević glavni kandidat za trenera CSKA!

Prema pisanju bugarskih portala Topsport.bg i Sportal.bg Vladan Milojević je glavni kandidat da preuzme funkciju šefa stručnog štaba CSKA iz Sofije koji se nedavno rastao sa trenerom Stamenom Belčevim. Do kraja sezone ekipu će predvoditi Hristo Janev.

CSKA želi da prekine dominaciju Ludogoreca, pa gazde kluba žele Milojevića na klupi. Trener Zvezde oduševio ih je rezultatima koje je ove sezone napravio sa klubom iz Ljutice Bogdana 1a, pa navode  da je predvodio Zvezdu do šesnestine finala Liga Evrope i da je vratio titulu na "Marakanu".

Takođe, napominju da Vladanu Milojeviću ističe ugovor sa Zvezdom na kraju sezone, da klub pokušava da ga ubedi da potpiše novi, ali da još u tome nije uspeo. Čelni ljudi sa "Marakane" tvrde da tu neće biti problema, dok sam Milojević izbegava razgovor na tu temu. 

Dileme nema, čelnici CSKA pomno prate šta se dešava u Beogradu i nadaju se da neće doći do nastavka saradnje. Međutim, ni to im ne garantuje da će prihvatiti njihovu ponudu, moraće da stanu u red. 

prinstcreen

CSKA je drugi na tabeli sa 71 bodom, 13 manje od lidera Ludogoreca i igraće kvalifikacije za Ligu Evrope. 

Tagovi: