17.08.2018.

12:26

Foto:

Sport

STOJILJKOVIĆU POLOMLJEN NOS, IGRAĆE SA MASKOM: Ne boli me, nije važna povreda, bitan je Salcburg!

Najgore je prošao napadač Nikola Stojiljković koji je zadobio frakturu nosne kosti. Snažni napadač poručio je da će biti spreman za utakmicu generacije.

- Kost je polomljena, ali me ne boli, tako da ću danas sa našim lekarima videti kako ćemo dalje. Ako ne bude bilo drugačijeg rešenja igraću sa maskom. Verujte mi da se uopšte ne obazirem na povredu, važna je Liga šampiona i sve ću učiniti da ne izostanem i da dam doprinos našem cilju - poručio je za Novosti Nikola Stojiljković za Novosti.

Nekadašnji član Čukaričkog je stradao u duelu sa Totom u ranoj fazi meča.

On je mene video, ja njega nisam. Da je hteo, mogao je da izbije loptu, a ne da me udari čelom u nos. Ovako nisam baš siguran da nije bilo namere.

Stojiljković priznaje da u životu nije igrao protiv prljavije ekipe.

- Nisu prezali ni od čega, tukli su kad god su stigli. Zato su utakmice bile ružne za gledanje. Jesam asistirao za pogodak, radio sve što je bilo potrebno, ali fudbalski ne mogu da budem zadovoljan igrom. Fudbala gotovo da nije bilo. Međutim, dobro je da smo u "tuči“ obezbedili jesen u Evropi. 

Protiv Salcburga će sve biti drugačije. 

- Konačno ćemo igrati fudbal. Salcburg je krštena ekipa. Imaju baš dobar tim. Slični su Borusiji iz Dortmunda. Igrali su polufinale Lige Evrope. Nećemo ih potceniti, ali ni preceniti - dodao je Stojiljković.

Tagovi: