20.08.2018.

19:19

Foto:

Sport

AKO MILOJEVIĆ KAŽE DA SMO FAVORITI... Austrijancima prija ocena trenera Zvezde

Dobro raspoloženi Austrijanci istakli su da su došli da pobede i u Beogradu i da se plasiraju u Ligu šampiona, iako ukazuju svo poštovanje crveno-belima.

- Ako Milojević smatra da smo favoriti, onda je to ok. Zvezda je došla ovde posle šest utakmica. Oni imaju mngo kvaliteta, vrlo su dobar tim. Međutim, spremni smo da radimo i prođemo ovo kolo - poručio je Rose.

Strateg Salcburga je priznao da će u Beogradu okusiti nešto novo: veliku utakmicu pred praznim tribinama.

- Moja ekipa nikada nije igrala pred praznim tribinama. To je nešto novo za nas. Moraćemo da se prilagodimo - rekao je Rose.

Austrijski trener je naglasio da je plasman u Ligu šampiona veliki izazov i za njega i za "crvene bikove".

- Nema ništa lepše od Lige šampiona. Nismo uspeli prethodnih godina, sada imamo novu šansu. Daćemo sve od sebe. Pritisak? Deo mog posla jeste pritisak. Uvek osećam pritisak, na svakoj utakmici. Toga se treba osloboditi. Mnogo faktora u fudbalu odlučuje pobednika. Jedan od njih je rad. Radimo dobro, samopouzdanje nam ne fali. Tako se skida pritisak - naglasio je Rose.

On je pokazao i da je odlično upoznao vrline i mane Zvezde.

- Znam da su prošle godine uspeli da se plasiraju u Ligu Evrope. Imaju jako dobre igrače. Imaju Radonjića, Kafua i Bena. Brzi su, odlični u kontrama. Izazvaće nas, ali mi se tu da se suprotstavimo. Zvezda je vrlo stabilna i agresivna ekipa. Smatram da će biti jako teška utakmica. Odluka će pasti u Salcburgu - zaključio je Rose.

Tagovi: