22.08.2018.

09:29

Foto:

Sport

ZVEZDAŠI SE OŠTRE ZA REVANŠ! BORJAN: Neću penale! BEN: Otvoriće se, biće kontri!

- Mislim da smo odigrali taktički vrlo dobro. Nismo iskoristili naše šanse, ali ekipa je odigrala dobru utakmicu. Nadam se da ćemo tamo ostvariti pozitivan rezultat i ući u Ligu šampiona. Ovo je tvrda ekipa, igraju dobro, ali probaćemo da pobedimo - rekao je Borjan novinarima posle utakmice. 

Fudbaleri Zvezde i Salcburga odigrali su u Beogradu 0:0, u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona. Revanš je naredne srede u Austriji.

- Biće teška utakmica. Probaćemo da tamo damo gol. Ne bih potpisao da igramo penale, više bih voleo da ih pobedimo u 90 minuta. Mnogo su dobra ekipa, ali mi se za sve pitamo - naveo je golman crveno-belih.

Napadač crveno-belih Ben smatra da će Zvezdi biti lakše u Austriji iz dva razloga: biće više prostora za napadačku igru, a imaće i podršku navijača.

Dobro je što nismo primili gol kod kuće. Igrali smo dobro u odbrani, a sledeći put ćemo morati da iskoristimo prilike koje imamo. Pokazalo se koliko su nam navijači važni, daju nam energiju i nedostajali su nam. Verujem da će nas u Austriji bodriti kao što su u Slovačkoj. Salcburg će se otvoriti u revanšu, imaćemo više prostora za kontre, biće otvorenija utakmica - smatra Ben.

Tagovi: