30.08.2018.

08:15

Foto:

Sport

GAZI, KIDAJ, OTIMAJ! OGLASIO SE SRPSKI KOŠARKAŠKI REPREZENTATIVAC: Dolazim u subotu u Beograd i KUPUJEM DRES MILANA PAVKOVA!

Akteri na terenu su verovali, kao i njihov predvodnik Vladan Milojević, koji je odličnim potezom u 49. minutu, kada je umesto Nemanje Milića ubacio Milana Pavkova, preokrenuo meč. Upravo je korpulentni napadač bio taj koji je uneo svežu krž, koji je razbacivao protivničke igrače, a oni, pošto nisu mogli da ga zaustave, posezali su i za sramnim potezima.

Upravo se tako može okarakterisati gest Marina Pongračića neposredno pre prvog gola Zvezde, kada je namerno nagazio Pavkova, ali to je samo probudilo zver u njemu, pa je do kraja odigrao još bolje, bez obzira što je bio sav u krvi.

PONGRAČIĆU, TO TI NIJE TREBALO! Savić otkrio šta je prelomilo utakmicu!

Takva borbenost Milana Pavkova pokrenula je i ostale njegove saigrače, koji su sa dva gola uspeli da dođu do remija od 2:2 i plasmana u Ligu šampiona.

Takvo požrtvovanje su oni kojima je crveno-bela boja bliža srcu znali da cene, pa su izneli niz hvalospeva na njegov račun. Jedan od onih koji su Pavkovu odali priznanje jeste Nemanja Nedović, košarkaški reprezentativac Srbije.

- U subotu, čim dođem u Beograd, idem u prodavnicu i kupujem dres doktora Milana Pavkova!!! Gazi, kidaj, otimaj - napisao je Nemanja Nedović na Tviteru.

Tagovi: