Autor: Informer.rs

17.09.2018.

10:16

Foto:

Sport

"MARAKANA" JE TVRĐAVA KOJU JE TEŠKO OSVOJITI! Najdoski plaši Napolitance: Kada izađu u to grotlo...

Ilija Najdoski, štoper koji je stavljao u džep mnoge tadašnje golgetere, veoma se raduje ulasku Crvene zvezde u Ligu šampiona, ali i susretu sa saigračima.

- Lep gest Zvezde, biće mi pravo zadovoljstvo da se ponovo okupimo i zajedno bodrimo klub na njegovom povratku. Evo, dobio sam pre neki dan zvaničnu pozivnicu, ali svakako ne bih propustio ovu Zvezdinu jesen u eliti - rekao je za Novosti Najdoski.

Najdoski ne odbacuje i Zvezdinu snagu kada igra na "Marakani".

- "Marakana" je oduvek bila Zvezdina snaga, tvrđava koju je bilo teško osvojiti pogotovo kad je puna. Ta atmosfera koju stvore navijači je specifična, verujte da nijednom protivničkom fudbaleru nije svejedno kad izađe u to grotlo, ma kako se on zvao. Zvezdini igrači se u tim uslovima zaista osećaju posebno i daju uvek 100 odsto.

Zvezda neće razočarati, ubeđen je jedan od viših funkcionera Vardara, istovremeno upozoravajući navijače pre svih da ne očekuju čudo u konkurenciji Pari Sen Žermena, Liverpula i Napolija.

- Iluzorno je pričati o kvalitetu ovih ekipa, pogotovo o PSŽ i Liverpulu, koji su među kandidatima za osvajanje trofeja. Zvezda treba da iskoristi ovaj ciklus za prikupljanje iskustva, za promociju igrača, za popravljanje imidža. Međutim, Zvezda nije bilo ko, klub ima tradiciju, tim kvalitet, moral, i svi to znaju. Zato ne verujem da će bilo kome od favorita biti lako, pogotovo ako potcenjivački uđu u duel. Onda mogu i da izgube. Jer, u fudbalu nema više autsajdera, ulažu svi, postoji respekt, ali ne i strah. Zato verujem da će Zvezda dobro reprezentovati sebe i srpski fudbal, a možda i uspeti da iznenadi. Sve je moguće - poručio je Najdoski.

Tagovi: