Autor: Informer.rs

03.10.2018.

11:01

Foto:

Sport

SUŠIĆ NE DAJE ZVEZDI NIKAKVE ŠANSE U PARIZU: Ne bi bio neuspeh da izgubi sa jedan, dva razlike!

 

Sušić će utakmicu Crvene zvezde u Parizu, gledati uživo na stadionu "Park prinčeva".

- Zvao sam danas klub da mi ostave ulaznice, ići ću najverovatnije da uživo gledam utakmicu, a navijaću za dobar fudbal - kazao je za Mondo.ba Sušić.

Iako je ostavio mogućnost da se u fudbalu svakodnevno dešavaju iznenađenja, on ne veruje da izabranici Vladana Milojevića mogu da otkinu bod u Parizu.

- Objektivno, sumnjam da Zvezda u Parizu može nešto posebno da napravi. U Beogradu je moguće iznenađenje kakvo je uostalom napravila protiv Napolija, ali ovde jako teško. Posebno jer su "sveci" poraženi od Liverpula u prvom kolu, pa je realno očekivati da će zabeležiti pobedu. Ali, neka ne bude više od gola ili dva razlike. Mada u fudbalu se nikad ništa sto odsto ne zna. Iznenađenja se dešavaju svakodnevno, ali Pariz sa onom trojkom u napadu (Kilijan Mbape, Nejmar i Edinson Kavani)... Malo ekipa na svetu može doći na "Park prinčeva" da ne primi dva gola. Zato kažem, za Zvezdu ne bi bio neuspeh da izgubi sa jedan, dva razlike.

Prema njegovim rečima, najgori scenario za crveno-bele bio bi rani pogodak u mreži Milana Borjana.

- Ako na početku prime gol, onda će morati više da se "otvore", a u takvim situacijama su Parižani stvarno pakleni. Zvezda je napravila veliku uslugu PSŽ i Liverpulu jer je s Napolijem odigrala nerešeno. Te dve ekipe su nesporno favoriti za prolaz u osminu finala, a za treću poziciju će se voditi borba između Napolitanaca i Zvezde - smatra Sušić.

Tagovi: