24.10.2018.

23:25

Foto:

Sport

MILOJEVIĆ NAJAVIO OSVETU U BEOGRADU: Mi dolazimo iz male i ponosne zemlje, videćete u revanšu!

 

- Čestitam Liverpulu na zasluženoj pobedi, ali čestitam i mojim igračima na trudu i borbenosti, koje su pokazali u utakmici. Ovaj meč je za nas veliko iskustvo. Imamo izuzetno teške protivnike u grupi. Liverpul je prošle sezone bio finalista Lige šampiona i ove sezone je jedan od glavnih favorita za trofej. Moji igrači će svakako izvući pouke iz ove utakmice. Imamo šta da naučimo kad igramo na vrhunskom nivou protiv ovakvih ekipa - kazao je Milojević.

Trener Zvezde misli da je penal za Liverpšul dosuđen prelako.

- Mi dolazimo iz male i ponosne zemlje, u šta ćete se uveriti u revanšu. Što se penala tiče, mislim da je dosuđen prestrogo i prelako. Time ne želim da umanjim pobedu Liverpula.

Ne želi Milojević da traži alibi za novi težak poraz crveno-belih.

- Možemo da pričamo o tome kad smo započeli sezonu, ali ne želim da tražim alibi. Činjenica je da smo mi jedina ekipa koja u Ligu šampiona ušla igrajući kvalifikacije od 1. kola. Mi želimo da igramo u Ligi šampiona i narednih sezona, a jedini način da uspemo u tome je da budemo bolji tako što ćemo učiti i sticati iskustvo koje može da se stekne samo igrajući protiv premijerligaša kao što je Liverpul.

- Menjanje dresova posle utakmica je sastavni deo fudbala. Svako ima mišljenje o tome, međutim ne bih mnogo pažnje pridavao tome.

PRIMILI SMO NAIVNE GOLOVE, TREĆI NAS JE SASEKAO! Jovičić žali za greškama

(VIDEO) ZVEZDINI FUDBALERI U NEVERICI! Pogledajte penale koje je Nemac dosudio Liverpulu!

Tagovi: