08.11.2018.

23:23

Foto:

Sport

STOJKOVIĆ NAJMANJE DVE NEDELJE VAN TERENA: Mislio sam da sam polomio nogu koliko je puklo pri padu

Reprezentativac Crne Gore je morao van terena u 60. minutu zbog povrede ligamenata skočnog zgloba leve noge, a za opravak jednog koji je pukao i drugog koji je napukao moraće da odusustvuje skoro bar 15-ak dana.

Ma, sad mogu da kažem da sam dobro prošao. Jer, u momentu kad sam pao mislio sam da sam nogu polomio! Tako je jako puklo. Čekaju me terapije, moram da budem strpljiv, a zaista je teško prognozirati kad ću se vratiti na teren. Nadamo se svi, za dve nedelje, možda nekoliko dana duže - otkrio je Stojković koji će sigurno propusti meč Srbije i Crne Gore u Beogradu naredne nedelje.

Defanzivac Zvezde ne žali mnogo jer je svestan kakav je podvig načinila ova generacija crveno-belih.

- Ispisali smo istoriju, uradili smo to srcem, svako je dao maksimum. Ponovo smo bili ona stara Zvezda, pa smo uz dobru igru nagrađeni ovim trijumfom - rekao je Stojković.

Daleko od toga je samo Stojković snosio loše posledice velike pobede, red igrača koje je virus gripa nije mali, a u njemu su i bitni pojedinci poput Savića, Krstičića, Marina, Jovančića, Čaušića...

Niko ne kuka jer ovaj uspeh leči sve rane. Nama je puno srce, navijačima i celoj Srbiji smo podarili radost i veselje, a sebe smo ostavili u trci za proleće u Evropi. Lopta je okrugla, kad Zvezda igra hrabro, otresito, sto odsto kao što je bilo protiv Liverpula, svašta se može očekivati u preostala dva meča. Samo da svi ozdravimo do tada - podvukao je desni bek srpskog šampiona. 

Tagovi: