28.11.2018.

23:38

Foto:

Sport

MILOJEVIĆ PONOSAN NA IGRAČE: Stisli su zube, odigrali muški, videli smo i Joveljića!


Crveno-beli nisu uspeli da ponove partije iz prethodnog dela takmičenja kada su remizirali sa Napolitancima (0:0) savladali Liverpul (2:0), pa su izgubili šanse da se nađu u osmini finala elitnog takmičenja.

- Čestitke Napoliju. Bila je ovo interesantna utakmica. Ono što smo pripremili nismo baš odradili kako smo hteli. Ipak, mogu da kažem da je drugo poluvreme najbolje koje smo imali na gostovanjima u Ligi šampiona. To poluvreme je putokaz kako bi trebalo da igramo u Evropi. Ponosan sam na svoje igrače, na Jovančića, koji je imao jedan trening, kao i na Pavkova. Stisli su zube i odigrali mušku utakmicu. Takođe, videli smo i Dejana Joveljića, mladog igrača, što je velika stvar - kazao je Milojević nakon utakmice.

Drugo poluvreme putokaz

Drugo poluvreme je najbolje koje smo imali na gostovanjima u Ligi šampiona. To poluvreme je putokaz kako bi trebalo da igramo u Evropi
Vladan Milojević, trener Zvezde

Trener Zvezde se potom osvrnuo na probleme koje su imali u igri tokom meča.

- Generalno, imali smo problem u organizaciji igre u prvom poluvremenu. Srnić je igrao na poziciji na kojoj nikad nije igrao jer smo imali mnogo povređenih igrača. Ulaskom Jovančića dobili smo stabilizaciju. Nije bilo nekog iznenađenja, mi nismo uspeli da se adaptiramo stilu igre Napolija.

Poslednje kolo odlučiće ko će u nokaut fazu Lige šampiona iz C grupe. Napoli je sada prvi ima devet bodova, jedan više od PSŽ-a koji je savladao Liverpul 2:1, a tim Jirgena Klopa je trećeplasirani sa šest bodova. 

- Što se tiče favorita za prolazak dalje iz naše grupe, da budem maksimalno korektan i iskren, smatram da ko god da prođe, biće to zasluženo. Različiti su timovi u pitanju, a opet slični po kvalitetu. Videćemo u poslednjem kolu šta će se dogoditi.

Imao je srpski šampion veliku podršku navijača na stadionu San Paolo.

- Navijači nam mnogo znače. Oni imaju veoma, veoma veliku ulogu u dobrim stvarima koje smo uradili. Čuo sam da nisu napravili nijedan incident u gradu. Pokazali smo da nismo mi baš uvek onakvi kakvim nas prikazuju. Žao mi je što nisu mogli da nam pomognu u Parizu i Liverpulu. Evo, još ih čujete... Veliko hvala za njih.

U poslednjem kolu Zvezda će dočekati na "Marakani" Pari Sen Žermen.

- Kako će biti protiv PSŽ? Biće kao i dosad krcata "Marakana", vrela atmosfera. Motivacija će nam, između ostalog, biti i onih 6:1 u Parizu. Nemam ja šta tu mnogo da pričam igračima. Bićemo sasvim dovoljno motivisani protiv Parižana - poručio je Milojević.

(VIDEO) ZVEZDA PALA I ISPALA! Crveno-beli izgubili u Napulju i ostali bez šansi da prođu dalje

Tagovi: