12.01.2019.

22:27

Foto:

Sport

ZVEZDA JE NA DEGENEKU ZARADILA ČETIRI MILIONA DOLARA! Terzić: Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza kluba

Kako je naveo, prodaja jednog defanzivca je bila planirana u ovom prelaznom roku, pa je zbog toga na vreme doveden Nemanja Milunović iz BATE Borisova.

- Završili smo transfer Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada četiri miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo šest meseci doveli za iznos od 200 hiljade evra. Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića štopera iz Bate Borisova kao slobodnog igrača - naveo je Terzić.

Informer

 

On se zahvalio Degeneku u ime kluba na ogromnom dopinosu u istorijskoj sezoni i poželeo mu da se jednog dana ponovo vrati na "Marakanu"

- Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da ce se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu - završio je Terzić.

Tagovi: