Autor: Informer.rs

04.05.2019.

19:29

Foto:

Sport

(VIDEO) ZVEZDAŠI DODALI TREĆU ZVEZDICU! Zagrevanje za osvajanje titule!

Bilo je to tradicionalno druženje sa crveno-belim fudbalerima pred novi superligaški meč, ovaj put pred susret 5. kola plej-ofa domaćeg prvenstva. Veliki broj zvezdaša okupio se na Trgu Slavija i bio je u prilici da se druži sa trojicom naših asova. Dušan Jovančić, Dejan Joveljić i Miloš Vulić rado su delili autograme na svojim karticama, a neizbežno je bilo i fotografisanje, i tako su nastavili niz akcija u kojima crveno-bela publika ima priliku da se upozna sa svojim idolima.

Glavni događaj ipak je bio vrlo kreativnog karaktera. Navijači su pokazali su umeće i na 10 štafelaja crtali su Zvezdin grb sa trećom zvezdicom, u susret osvajanju 30. titule državog prvaka.

ZVEZDA MOŽE DA OVERI TITULU! Milojević: Daće Bog...

Svi učesnici su dobili i po ulaznicu za nedeljnu utakmicu i imaće priliku da bodre svoje idole na putu ka odbrani trona.

- Uvek nam je drago da se odazovemo ovakvim akcijama, pogotovo kada vidimo koliko nas ljudi vole i podržavaju. Na nama je samo da im se za podršku odužimo dobrim partijama i pobedama, i verujem da ćemo se sutra svi zajedno radovati titulu- rekao je Jovančić, a Joveljić se nadovezao:

- Najmanje što možemo je da malo popričamo sa njima, slikamo se i podelimo autograme. Voleo bih da vidim zvezdaše u što većem broju doći i u nedelju na Marakanu, da zajedno pobedimo i odbranimo tron.

Tagovi: