Autor: Informer.rs

05.05.2019.

21:48

Foto:

Sport

DA SVE UKRASIMO DUPLOM KRUNOM! Jovičić posle titule najavio da nema mesta opuštanju!

Zvezda je slavila protiv lučanske Mladosti u finišu meča golom Milana Pavkova, a Jovičić je naveo da je matematički potvrđena titula samo korak da duploj kruni na koju se na "Marakani" čeka punih 12 godina.

Pobeda nam je bila potrebna da matematički obezbedimo titulu i iz tog ugla je postojao blagi pritisak, na sreću, Pavkov je rešio utakmicu golom i stigli smo do titule. Dve godine smo zajedno, oborili smo brojne rekorde, pokazali da možemo da pariramo i najboljim timovima u Evropi i nadam se da ćemo sve ukrasiti duplom krunom, a ovo je bio korak ka njoj - rekao je Jovičić novinarima posle utakmice.

Glad za trofejima nekadašnjeg veziste Borca i Amkara ogleda se i u tome što je mislima već u finalu Kupa, bez obzira na to što ih za desetak dana očekuje revanš protiv Mladosti u Lučanima.

Ukoliko ne otvorite rivala na vreme dođe do određenog pritiska, usledio je penal koji smo promašili, ali smo strpljivo čekali pogodak i Bog nam je pomogao. Idemo utakmicu po utakmicu, nećemo se opuštati ni u prvenstvu, uprkos činjenici da smo odbranili titulu želimo da pobedimo u svim duelima do kraja sezone na oba fronta. Okrećemo se Proleteru, a potom ćemo razmišljati i o polufinalu Kupa Srbije. Daće Bog da pobedimo i u finalu kupa - naveo je Jovičić.

Tagovi: