11.07.2019.

10:44

Foto:

Sport

GENIJE ODGOVORIO "DELIJAMA": Sada sam neprijatelj broj jedan u Srbiji, ne volim ja Zvezdu zbog navijača...

Pristalice crveno-belih su na košarkaškom derbiju istakle parole protiv klupske legende, a prvi čovek FS Crne Gore imao je šta da poruči navijačima Zvezde.

-  Navijači ko navijači, oni su takvi kakvi su. Verovatno ih je pogodilo to što sam rekao. Ima pomalo od svega: njihovog nezadovoljstva, politike, Terzića i svih ostalih. Ne obazirem se na te stvari, nije me to toliko pogodilo. Sad isto misle i navijači Zvezde i Partizana. Sada sam verovatno neprijatelj broj jedan u Srbiji. Tako su me predstavili, ali šta da se radi. Život ide dalje - rekao je Savićević za Nedeljnik i dodao:

Čudna su vremena. Uzmite transparent Šćekiću, Kosoviću i Jankoviću koji su napisali navijači Partizana. A koga su oni izdali zato što su igrali za reprezentaciju Crne Gore protiv Kosova? I dalje mi nije jasno - zar im ne bi bilo milije da nam nisu napravili ovo, pa da mi dobijemo Kosovo.

Na pitanje da li je i dalje zvezdaš, Savićević se nasmejao:

Najbolje bi bilo da nisam. Ne volim ja Zvezdu zbog navijača, niti mogu da je mrzim zbog navijača. Ja volim taj klub i uspesi Zvezde me raduju bez obzira na trenutnu situaciji.

Tagovi: