Autor: Informer.rs

26.07.2019.

16:50

Foto:

Sport

RADNIČKI BEZ "ZVEZDAŠA" PROTIV ZVEZDE! Krunić najavljuje ofanzivu Nišlija u Beogradu!

Nakon eliminacije iz Lige Evrope pa pobede protiv Proteleta, Radnički se stabilizovao.

ZVEZDA DOVODI ZAMENU ZA JOVIČIĆA? Da li je Milojević najavio novo pojačanje na "Marakani"?

- Drago mi je što je Radnički u poslednjih nekoliko godina pokazao kvalitet u svim strukturama, od ogranizacije kluba do igračkog kadra, pa se zbog svega toga predstojeća utakmica naziva derbijem. Svesni smo koliko je Crvena zvezda jaka, u sredu je igrala evropsku utakmicu, ima samo dva dana odmora, ali i veliki fond igrača, tako da će protiv nas sigurno biti u najboljem mogućem sastavu u ovom trenutku - rekao je Krunić na konferenciji za medije u Nišu.

Krunić je otkrio da ne može da računa na Dejana Melega i Erika Jirku, igrače na pozajmici iz Crvene zvezde, kao i na povređenog Japanca Riotu Nomu, ali se oporavio Nermin Haskić.

- Haskić se oporavio, tokom ove sedmice nam je stigao Filip Knežević, tako da ćemo imati kvalitetna rešenja. Daćemo sve od sebe da se Zvezdi žestoko suprotstavimo u ovom derbiju i pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Nama neka specijalna motivacija nije potrebna za ovu utakmicu. Igrači su dobro raspoloženi i spremni da pruže maksimum - dodaje trener Radničkog.

Krunić je bez ustezanja najavio da će po bokovima u ofanzivnom delu delovati Nemanja Tomić i Nikola Čumić, a u samom špicu Zvezdino dete Stefan Mihajlović.

- Mihajlović je golovima i borbenošću na prethodna dva meča pokazao da je veoma dobar fudbaler, tako da će on biti u samom špicu napada. Odbranu nećemo menjati u odnosu na meč sa Proleterom - zaključio je Krunić.

Utakmica 2. kola Superlige između Crvene zvezde i niškog Radničkog igra se sutra od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Tagovi: