Autor: Informer.rs

27.07.2019.

15:37

Foto:

Sport

(20.00, ARENA 1) ZVEZDA VEŽBA ZA FINCE! Šampion Srbije dočekuje Radnički!

Izabranici Vladana Milojevića očekuju da protiv aktuelnog vicešampiona slave i na najbolji način najave revanš s Helsinkijem u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda će u sredu u Finskoj braniti prednost od 2:0 sa "Marakane", a ukoliko prođe dalje, protivnik će joj najverovatnije biti Kopenhagen.

Potrebno strpljenje

Trener Vladan Milojević najavljuje da će protiv Radničkog šansu možda dobiti i letošnja pojačanja, koja do sada nisu bila u konkurenciji za tim zbog povreda i nespremnosti.

- Imamo iskustvo s gustim rasporedom utakmica. Forma se, međutim, podiže kroz mečeve. Moramo da bacimo u vatru i rovite fudbalere, jer nema drugog načina da uđu u formu. Letnja pojačanja imaju kvalitet. Žander se već predstavio publici, Kanjas ima iskustvo iz Primere i PAOK-a, odličan je igrač. Tu je i Tomane, ostvario je mnogo u portugalskom fudbalu, Krstović je talentovan. Tražim od javnosti malo strpljenja jer se svi oni oporavljaju od povreda. Pankov je fit, u konkurenciji je, a spremni su i Degenek i Kanjas - najavljuje Milojević.

Promene u timu

Moramo da bacimo u vatru i rovite fudbalere, jer nema drugog načina da uđu u formu
Vladan Milojević, trener Zvezde


Uprkos tome što će trener tima s "Marakane" šansu možda dati nekim rezervistima, on ističe da su tri boda prioritet za njegovu ekipu protiv Radničkog.

- Radnički je bio fantastičan prethodne sezone. Imali su kontinuitet, ali tokom leta ostali su bez velikog broja kvalitetnih igrača. Pobeda u prvom kolu koju su ostvarili nagoveštava da hvataju zamajac i da će se fokusirati na prvenstvo. Mi ne menjamo našu filozofiju i spremni smo za novi izazov - dodaje Milojević.

(VIDEO) ZVEZDA OBRADOVALA NAVIJAČE PRED RADNIČKI! Crveno-beli delili karte i pozvali na meč sa Nišlijama!


On očekuje da prvenstvo ove sezone bude zanimljivo, kao i da će sve biti mnogo jasnije kada se završi prelazni rok i svi formiraju ekipe.

- Pregršt je kvalitetnih igrača koji traže inostrani angažman, a klubovi zbog budžeta vagaju opcije. Videćemo prvog dana po završetku prelaznog roka kako sve ekipe izgledaju. Mislim da će TSC iz Bačke Topole biti prijatno iznenađenje, a verujem da će dobrom fudbalu doprineti i bolji tereni - zaključuje Milojević.

NISAM SE TRKAO SA LAVOM, ALI SAM MOŽDA BRŽI I OD NJEGA! Boaći o Benu, Pavkovu, trci sa "kraljem džungle", Ligi šampiona...

PROPAO TRANSFER! Jovičića POVREDA sprečila da ode u Francusku!

Oporavio se Haskić

Trener Radničkog Simo Krunić poručuje da njegov tim u Beograd ne dolazi s belom zastavom i da će se boriti da makar osvoji bod protiv favorizovanog domaćina.

- Svesni smo koliko je Zvezda jaka. Imaju veliki fond igrača i protiv nas će izaći u najboljem sastavu. Pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Ne mogu da računam na Dejana Melega i Erika Jirku, pošto su pozajmljeni iz Zvezde. Povređen je Japanac Noma, ali se oporavio Nermin Haskić. Stigao nam je i Filip Knežević, biće u protokolu, videćemo koliko je spreman - otkriva Krunić.
 

Tagovi: