03.08.2019.

09:00

Foto:

Sport

OVAKO VIŠE NE MOŽE - ČISTKA U ZVEZDI! Crveno-beli se odlučili na RADIKALNE PROMENE!

 

Crveno-beli su prošli u 3. rundu kvalifikacija zahvaljujući pobedi od 2:0 u prvoj utakmici, ali je Milojević svestan da protiv narednog rivala, danskog šampiona Kopenhagena, njegov tim nema nikakve šanse ako se nešto drastično ne promeni. Zbog toga je u četvrtak održao sastanak sa saradnicima iz stručnog štaba na kojem im je saopštio da će u utorak protiv Danaca umesto pomenute četvorke u timu biti Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Aleksa Vukanović i miljenik navijača Milan Pavkov!

ĐOVINKO STIŽE NA "MARAKANU"! Nekadašnji reprezentativac Italije uskoro u Beogradu!

Manekeni

Milojević je rekao da se većina igrača "manekeniše" na terenu, a pohvalio je jedino Marka Marina

Izvor Informera

Šok-terapija

Milojević je na sastanku žestoko kritikovao sve igrače sa izuzetkom kapitena Marka Marina.

- Milojević je bio besan ne toliko zbog poraza u Finskoj koliko zbog načina na koji je ekipa igrala. Saradnicima je rekao da se igrači "manekenišu" na terenu. Kao jedini svetao primer naveo je kapitena Marka Marina, koji od starta sezone pruža dobre partije i gotovo da je na svakoj utakmici bio najbolji u timu - kaže izvor Informera, koji je dobro upućen u ono što se dešava na "Marakani".


Naravno, trener Zvezde nije u situaciji da promeni desetoricu igrača, ali je odlučio da odstrani četvoricu za koje smatra da su bili najslabiji.

- Milojević nije zadovoljan kako su Boaći, Stojković, Babić i Jevtović odigrali u Finskoj i to će ih koštati mesta u startnih 11. U najgoroj situaciji je Stojković, jer ga je trener praktično otpisao i klub će do kraja prelaznog roka pokušati da ga proda. Boaći je postigao dva gola dosad, ali često je bio nonšalantan, dok Babić i Jevtović nisu opravdali poverenje koje su dobili - objašnjava naš sagovornik.

Na Milojevićevu odluku uticalo je i to što za Stojkovića, Babića, Jevtovića i Boaćija ima spremne alternative.

- Priliku će dobiti Marko Gobeljić, koji je odradio suspenziju od jedne utakmice zbog grubog starta na utakmici protiv Suduve, kada je Vaidasu Slavickasu slomio nogu. On će zauzeti mesto uz desnu aut liniju, povratnik Miloš Degenek će biti partner Nemanji Milunoviću u srcu odbrane, Aleksa Vukanović će dobiti priliku na krilu, dok će se golovi očekivati od Milana Pavkova - kaže izvor Informera.

Najavio promene

Da će se ovako nešto desiti moglo se naslutiti nakon konferencije koju je trener na klupi srpskog šampiona održao posle poraza od Helsinkija. Milojević je otvoreno rekao da je krajnje nezadovoljan pojedincima u timu.

ODLOŽENO! Superliga prihvatila Zvezdinu molbu, pomeren meč trećeg kola protiv Voždovca!

- Neki igrači ponavljaju greške i to nam se stalno dešava. Mi smo se zadovoljili posle datog gola, a oni nastavili da igraju, što ne mogu da shvatim. Umesto da mi damo još jedan, primili smo gol. Mnogi bi u situaciji u kojoj je bio Helsinki pri rezultatu 1:1 odustali, ali oni nisu, jurili su da daju gol. Da li ćemo mi nekada tako igrati, ne znam. Možda neko posle mene uspe u tome. Ja bih voleo da se to desi - rekao je pre nekoliko dana Milojević.
 


UČINAK PRECRTANIH U OVOJ SEZONI

Ričmond Boaći - 5 utakmica, 2 gola i asistencija
Menja ga Milan Pavkov

Milan Jevtović - 4 utakmice, asistencija
Menja ga Aleksa Vukanović

Srđan Babić - 4 utakmice, žuti karton
Menja ga Miloš Degenek

Filip Stojković - 4 utakmice, žuti karton
Menja ga Marko Gobeljić

Tagovi: