Autor: Informer.rs

18.08.2019.

17:50

Foto:

Sport

ZVEZDO, POSTALA SI OZBILJAN IGRAČ! Kako su crveno-beli pobedili Grke i završili treće najveće pojačanje u istoriji kluba!

Iako je Las Palmas izabrao Zvezdu kao partnera za transfer, zahvaljujući Branku Milovanoviću, Grci, pre svih Olimpijakos, su bili sigurni u uspeh.

(FOTO) ŠAMPANJAC ZA PROSLAVU VELIKOG POSLA! Crveno-beli znali kako da obeleže potpis novog pojačanja!

Sve ukazuje da će Mateo Garsija završiti u Pireju. Na ovaj ili onaj način. Las Palmas mora da odluči hoće li da pobedi ili izgubi, jer Garsiji itiče ugovor sledećeg leta i mogu da izgube dva miliona evra - pisali su grčki mediji.

U međuvremenu se pojavljuje i priča sa PAOK-om koji, takođe, želi da dovede Garsiju, a što je bilo malo poznato. Dovoljno da igrač bude neodlučan gde će nastaviti karijeru, ali je pristao da dođe u Beograd na razgovor.

Informer

Tada kreće trka sa vremenom. Ipak, koančno je do izražaja došlo ono što crveno-beli dugo nisu mogli da koriste kao način da u pregovorima privole igrače u Beograd, a to su rezultati u Evropi. Tokom prethodne tri sezone Zvezda je pokazala konstantnost što je već počelo da se isplaćuje.

Međutim,Olimpijakos i PAOK vrše žestok pritisak na Garsiju. Ide priča da je odbio Zvezdu, dok Olimpijakos šalje podebljanu ponudu za koju si mislili da ne može da bude odbijena. Uostalom, i grčki novinari su pislai o tome.

Ipak, Garsija u nedelju ujutru seda za sto sa najbitnijim ljudima u Zvezdi, ragovara i - potpisuje ugovor na četiri godine.

Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost - rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Tagovi: