Autor: Informer.rs

19.08.2019.

17:31

Foto:

Sport

DVE DOBRE I JEDNA LOŠA VEST ZA MILOJEVIĆA PRED JANG BOJS! Evo na koga neće moći da računa trener Zvezde u Švajcarskoj!

Da krenemo od one loše, a ona glasi da Milojević neće moći da računa na Milana Pavkova u prvom meču u Švajcarskoj, koji se još uvek nije oporavio od povrede zadobijene na utakmici u Beogradu protiv Kopenhagena.

(FOTO) ZVEZDAŠI, DA LI STE SPREMNI? "Marakanu" ponovo čeka šetalica, himna, a tu je i nova lopta Lige šampiona!

Što se tiče onih dobrih, Mohamed El Fardu Ben i Hoze Kanjasbiće u avionu za Bern, pošto su se obojica na vreme oporavili. Bena je mučio primicač zbog kojeg nije igrao u Kopenhagenu, pa ni u ligaškim sudarima protiv Mladosti i ovog vikenda Spartaka. U ta dva ligaška meča Milojević zbog povrede lista nije računao ni na Kanjasa, ali će se on sada staviti na raspolaganje šefu struke. U pravom trenutku, jer je protiv Spartaka prevremeno van igre morao i Njegoš Petrović, dok Dušan Jovančić neće moći da igra zbog suspenzije.

Zbog crvenog kartona u revanšu sa Kopenhagenom, to sigurno znate, ali da podsetimo, prvi meč sa Švajcarcima preskače i Nemanja Milunović, pa se očekuje da će štoperski tandem činiti Miloš Degenek i Radovan Pankov, koji je ovog prvog vrlo dobro odmenio i u Danskoj. Srđan Babić će verovatno ostati među rezervama.

Tagovi: