Autor: Informer.rs

21.08.2019.

22:54

Foto:

Sport

(VIDEO/FOTO) ZVEZDIN REMI PROTIV JANG BOJSA! Liga šampiona se vidi iz Beograda, Garsija i Degenek pogodili, penal oduzeo pobedu

Pobeda protiv jako kvalitetne ekipe Jang Bojsa bila je nadomak ruke, ali je skrivljeni penal učinio da se crveno-beli u Beograd vrate sa i dalje prilično povoljnim rezultatom, koji im uliva mnogo optimizma u revanšu.

Krenulo je prilično loše. Već u sedmom minutu Asale se ušetao između linije Zvezdine odbrane i savladao Borjana za rano vođstvo domaćih.

Činilo se da će ova noć u Bernu biti košmarna za sastav srpskog šampiona, ali se situacija potpuno promenila kada je iz jednog bezazlenog kornera koji je izveo Marko Marin u 28. minutu Miloš Degenek zatresao mrežu domaćih.

Ovaj gol dao je vetar u leđa crveno-belima koji su do odlaska na odmor mogli da dođu i do vođstva da je Marin u 36. minutu pogodio zicer kada ga je Mateo Garsija spojio sa golom.

U istom ritmu je nastavljeno i drugo poluvreme, a mnogobrojne "delije" na stadionu Švajcarska bacio je u trans Garsija golom za vođstvo Zvezde u 47. minutu.

Od toga trenutka pa do kraja meča domaći su preuzeli ritam meča ugrožavajući gol Borjana. Sve je to bilo uglavnom jalovo i činilo se da će mreža Zvezdinog golmana ostati mirna, ali je u 76. minutu Boaći nespretno reagovao i srušio protivničkog igrača, a rezervista Oaro rutinski pogodio sa penala.

Do kraja meča domaći su jurišali ka trećem pogotku, najbolji priliku su imali u 84. minutu preko Oaroa, ali je Gobeljić izbacio loptu sa gol linije i rezultat je ostao isti.

Crveno-beli na osnovu svega prikazanom imaju razloga da budu zadovoljni pred revanš koji se igra za šest dana u Beogradu.

JANG BOJS - CRVENA ZVEZDA 2:2 (1:1)

Strelci: Asale u 7. i Oaro u 76. minutu za Jang Bojs i Degenek u 18. i Garsija u 47. minutu za Crvenu zvezdu.

Stadion: Stade de Suisse (Bern). Sudija: Dani Mekel.

JANG BOJS: Von Bolmos, Lotomba, Lustenberger, Zesiger, Garsija (od 67. Janko), Siero (od 58. Fasnaht), Pereira, Moumi Ngamaleu, Ebišer (od 73. Oaro), Asale, Nsame.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić, Kanjas, Ivanić, Garsija (od 55. Žander), Vukanović (od 86. Petrović), Marin, Boaći (od 77. Tomane).

Kraj

90+3. minut - Solidan pokušaj Ivanića, lopta odlazi preko gola.

90. minut - Igraće se još pet minuta u Bernu.

89. minut - Kao osice kruže igrači Jang Bojsa i stvaraju prilike pred golom Borjana. Poslednjih pola sata su apsolutno u znaku domaćih.

84. minut - Velika šansa za Jang Bojs. Odlično je skočio Oaro, ali je Gobeljić izbacio loptu sa gol linije.

76. minut - GOOL! Jang Bojs stiže do izjednačenja 2:2. Rezervista Oaro je iskoristio penal nakon što je Boaći srušio igrača domaćih u kaznenom prostoru.

72. minut - Nova šansa za Jang Bojs. Rezervista Fasnaht je šutirao preko gola.

66. minut - Period igre koji je u znaku domaćih. Ebišer je pokušao sa distance, a Borjan je odbio loptu u korner.

64. minut - Lepa šansa za Jang Bojs. Asale je vrlo loše reagovao i šutirao pored gola u vrlo izglednoj situaciji.

60. minut - Raspalio je Rodić loptu, ali je ona otišla preko gola. Zvezda pola sata pre kraja meča drži sve u svojim rukama.

47. minut - GOOL! Zvezda vodi 2:1. Strelac je Mateo Garsija nakon što se odlično snašao na drugoj stativi posle centaršuta Gobeljića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme

45+3. minut - Pokušao je Degenek ponovo posle prekida, ali ovo je bilo mnogo lošije nego kod gola.

38. minut - Sporna situacija na meču. Ričmond Boaći je prvi stigao do lopte, srušio ga je golman Jang Bojsa, ali je sudija samo odmahnuo rukom.

36. minut - Šteta! Odlična šansa za Marina koji je sjajno bocnuo golmana Jang Bojsa, ali je jedan defanzivac domaćih intervenisao i izbacio loptu sa gol linije.

26. minut - Kakve intervencije Borjana. Dva puta je Zvezdin čuvar mreže skinuo odlične šanse za domaće. Najpre posle udarca glavom, a zatim i posle sjajnog šuta van šesnaesterca.

20. minut - Nedugo nakon gola Degeneka okušao je udarac i Mateo Garsija, ali se mreža domaćih nije ponovo zatresla.

18. minut - GOOL! Crvena zvezda posle samo osam minuta stiže do izjednačenja. Miloš Degenek se najbolje snašao posle kornera i glavom matirao Von Bolmosa.

10. minut - Nova šansa za Jang Bojs. Sjajno ubacivanje iz drugog plana Aebišera, ali je ovaj igrač loše zahvatio loptu i šutirao preko gola.

7. minut - GOOL! Domaći vode 1:0. Bio je ovo brzopotezni mat igrača Jang Bojsa i vrhunska egzekucija Asalea. Borjan je bio nemoćan. Asale su ubacio između dvojice Zvezdinih štopera, iza leđa Radovana Panokova i gol je bio neminovan.

2. minut - Slobodan udarac za Jang Bojs. Garsija je centrirao, ali je Borjan odbio loptu u polje. Nešto bolji početak domaće ekipe, koji su i u najavi meča predočili da će krenuti ofanzivno.

1. minut - Počeo je duel u Bernu.

20.59 - Igrači obe ekipe su izašli na teren. Navijači Jang Bojsa su napravili odličnu koreografiju.

20.43 - Ostalo je još samo malo do početka meča. Boks sa Zvezdinim navijačima će biti pun.

20.30 - Igrači Zvezde vrše poslednje pripreme pred start meča protiv Jang Bojsa.

20.27 - Trenutak kada igrači Crvene zvezde dolaze na stadion u Bernu.

20.16 - Ostalo je još 45 minuta do početka meča.

Informer

 

19.46 - Ne baš lepe slike sa ulica Berna na nešto više od sat vremena do početka utakmice. Najpre je oko 18 sati došlo do incidenta u kome su učestvovali najvatreniji Zvezdini navijači, a zatim je na putu za stadion viđena krv.

(VIDEO) JEZIVO! Ovde su prošli navijači Zvezde - krv na ulicama Berna

19.14 - Poštovani čitaoci, dobro veče i dobro došli na naš blog posvećen prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona gde srpski šampion Crvena zvezda gostuje ekipi Jang Bojsa.

HAOS! Brutalna tuča "delija" u Bernu, policija pucala u vazduh!

Tagovi: