Autor: Informer.rs

09.09.2019.

13:10

Foto:

Sport

(FOTO) ZVEZDA I PARTIZAN U FIFA 20? Ljubitelji video igara u Srbiji imaju čemu da se nadaju!

Kvalifikacije su završene, a Srbija će imati tu čast da je u Evropi ove jeseni predstavljaju dva kluba. Crvena zvezda i Partizan dokopali su se grupne faze Lige šampiona, odnosno Lige Evrope i tako obradovali armije navijača.

(FOTO) ZOV LIGE ŠAMPIONA! Zvezda počela prodaju karata za grupnu fazu, redovi na "Marakani"!

Mnogi od njih nadaju se da bi konačno mogli da vide dva srpska kluba u popularnoj video igri FIFA 20, koja će ovog meseca ugledati svetlost dana. Mnogi se nadaju da je konačno došlo vreme da se i crveno i crno-beli nađu na monitorima gejmera širom planete, a ako se u obzir uzmu mnoge činjenice dolazi se do zaključka da je to vrlo realno.

Naime, na nekoliko sajtova godinama unazad vrši se istraživanje koje se prosleđuje EA Sportsu, proizvođaču igre kako bi znali šta im je činiti. Tako je tokom ovog leta veliki broj glasača na pitanje koji bi klub trebao da se doda u finalnu verziju odgovorio sa "Zvezda" ili "Partizan" pa se srpski klubovi nalaze u samom vrhu liste želja.

Informer

Za sada, zvaničan odgovor FIFA na pitanje jednog kupca "Hoće li biti Crvene zvezde u FIFA 20", glasio je da "se još uvek ne zna, a kada bude znali zvanično oni će objaviti".

Informer

Takođe, ono što ide u prilog Zvezdi jeste i to da od skoro imaju FIFA E-sports tim koji se takmiči u ovoj igri pa bi tako bilo donekle i logično da obraduju crveno-bele tako što će njihov klub ubaciti u konačnu verziju.

Bonus video:

Tagovi: