Autor: Informer.rs

23.10.2019.

08:43

Foto:

Sport

ŠAMAR BOLI, ALI NIŠTA NIJE IZGUBLJENO! Zvezda drži sve u svojim rukama!

San o evropskom proleću živi. Bolno otrežnjenje jeste stiglo, ali posle pet golova u Londonu Zvezda tri kola pre kraja grupne faze Lige šampiona još uvek drži sve u svojim rukama.

Da, jeste rano, ali bar kada je reč o trećem mestu i Ligi Evrope sve je dosta jasno.

Olimpijakos je istrošio još jedan meč pred svojom publikom, gde je mnogo opasniji, baš kao i Zvezda pred svojom, pa mu sada ostaju dva teška gostovanja (Zvezda odradila oba), u Minhenu i Londonu.

IMALI SU OGROMAN MOTIV! Evo zašto su fudbaleri Totenhema "pregazili" Zvezdu!

Beograđani su u prednosti pošto su prvi preduslov da bi bili bolji od Olija na kraju ispunili - dobili su ih kod kuće. Plus, naredna dva meča igraju pred svojim navijačima.

Olimpijakos je u prednosti jer je uzeo bod jednom od dva velika favorita grupe (što Zvezda tek treba da uradi), kao i zbog činjenice da odlučujuću utakmicu protiv Zvezde igra kod kuće.

Teoretski, srpski prvak u tom poslednjem kolu u Pireju može i da izgubi minimalno (jedan razlike), ali bi pre toga morao da uzme bod Totenhemu ili Bajernu. U tom slučaju, Zvezda bi dalje prošla zahvaljajući boljem međusobnom skoru sa Grcima. Naravno, sve pod uslovom da Olimpijakos izgubi na oba gostovanja - i u Londonu i za dve nedelje u Minhenu.

Evo i tabele:

Bonus video:

Tagovi: