31.10.2019.

22:26

Foto:

Sport

(VIDEO) JOVIĆ OTKRIO DA LI JE LAZIĆ ZASLUŽENO ISKLJUČEN! Nekadašnji igrač Zvezde poslao jaku poruku "delijama"!

 

Reprezentativac Srbije dao je svoje mišljenje o isključenju Branka Lazića za koje smatra da je opravdano.

- Ja sam bio na toj liniji, tačno sam video šta se desilo i mislim da je sa razlogom Lazić isključen, ali Zvezda ima hemiju unutar ekipe, iako igra slabije u poslednje vreme. I ti porazi u ABA ligi, nešto slabija izdanja na startu Evrolige izuzev utakmice protiv Fenera, može se ipak precrtati zajedništvom koje vlada. Ima kvaliteta, ima svega, ne treba im stavljati dodatni teret na leđa, kad je dobro i kad je loše - rekao je Jović, a onda poslao poruku navijačima:

ISKLJUČENJE LAZIĆA NAS JE MOTIVISALO, SIMANIĆU TREBA VIŠE DRSKOSTI! Gavrilović posle pobede nad Himkijem otkrio šta je poguralo tim!

- Hvala navijačima na lepom dočeku, drago mi je da sam ostao upamćen ne samo po dobrim igrama već generalno. Ponovo sam se osetio kao nekada. Svaka čast Zvezdi na današnjoj partiji. Respekt, snaga, borba sve ono što je krasilo crveno-bele u poslednjih pet, šest godina. Želim da kažem navijačima da veruju u ovaj tim - rekao je Jović i potvrdio da bi možda već za vikend mogao da se nađe ponovo na terenu.

Tagovi: