04.11.2019.

16:50

Foto:

Sport

ZVEZDA ODLUČILA KO IDE NA ZIMU! Crveno-beli se spremaju za prodaju, četiri igrača na izlaznim vratima!

 

Prema saznanjima "Telegrafa", Zvezda će na transfer listu ovog januara staviti četvoricu igrača - El Fardu Bena, Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova i Milana Jevtovića! To ne znači da su oni nepotrebni, već samo da imaju dozvolu da idu i da je njihova prodaja prioritet.

(VIDEO) VESELJE NA "MARAKANI"! Terzić nazdravio sa Čovićem i Kokezom na otvaranju Zvezda TV!

Ben je Zvezdu trebalo da napusti još ovog leta. Sve je bilo dogovoreno sa Al Vahdom - crveno-belima bi pripalo dva miliona evra, a napadaču bogat ugovor.

Međutim, dogovor Bena i pomenutog kluba se izjalovio neočikivano i Zvezda je ostala bez prihoda. Istovremeno, Ben nije registrovan za LŠ, a vredi pomenuti da mu na leto ističe ugovor.

Informer

Ovde sam barem do leta, od kluba zavisi da li će mi ponuditi ugovor. Zainteresovan sam za razgovor, uprava se pita - rekao je Ben nedavno.

Slična situacija snašla je Milana Pavkova koji je ostao bez transfera u kineski Đijangsu, a Zvezda bez tri miliona evra koliko je trebalo da iznosi obeštećenje.

Ukoliko Pavkov, ipak, ostane crveno-beli će pokušati da prodaju Ričmonda Boaćija ili obrnuto. Dakle, jedan od njih dvojica potražiće novu sredinu, dok bi drugi mogao da dobije dodatno poverenje.

Poslednji na transfer listi trebao bi da bude Milan Jevtović. Trener Vladan Milojević pružio je krilnom napadaču šansu, ali je on očigledno nije iskoristio pa je blizu odlaska sa "Marakane".

Bonus video:

Tagovi: